|
||
salakça bence ya
|
||
|
||
| resimde dubai de ki bi binanın yapımı asamasında oldugu yazio hmmm yazık o kadar suya payl.için saol |
||
|
||
yaz geliyo havuz hazir
|
||
|
||
| en son resm saçma geldi bana ya huu bikere topraak o suyu emer bu bir tamam hepsini emmez ama sonuçta dernlk baya var orası o hale gelene kadar birleri bi önlm almamış öle beklemişlermii.... biraz saçma gibii..... | ||
|
||
| Bencede ya son resim saçma yada bunlar havuz göl falan yapıyolar... | ||
|
||
| Uc tane vinc kaldi orda,nasil cikarticaklar? Paylasimin icin tesekkurler Papatya. | ||
|
||
en son resm saçma geldi bana ya huu bikere topraak o suyu emer bu bir tamam hepsini emmez ama sonuçta dernlk baya var orası o hale gelene kadar birleri bi önlm almamış öle beklemişlermii.... biraz saçma gibii..... ama cok su war o kadar suyu cekemez toprak+ bide temeli war binanın o engel olur |
||
|
||
| HARİKA PAYLAŞIM ELLERİNE SAĞLIK+ TEŞEKKÜRLER | ||
|
||
| e.t.a temel nerde yaa gösterrimsin temel atılmadan su doluyo ve içeride kaç tane vinç kalıyo bilmem yani bana pek inandırıcı gelmedi ve benm emer demekle kastettiğim şey ise bu suyun bu hale gelmesi yani göl olması öle bir gnde olmaz demek istdm yani en az bi kaç gün suı yükselmezz çok az yükselr yani bu durm demk oluyorki bnm fikrimci aradan nerdyse bi 10 gnlk süre geçmiş tabiki bu bnm kişisel görşlerim ![]() ben su bilimci değilm =) |
||
|
||
| ok özür dilerim ![]() |
||
|
||
| özür dilencek bişey yok karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruzz benm düşncemi kabul etmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın | ||
|
||
| olsun yine laf kalabalıgı yaptım |
||
|
||
| son fotoğraf çok saçmaaaa | ||
|
||
COK HOS Bİ OLAY O AN ORDA OLMAK İSTEMEZDİM DOGRUSU.DUBAİ ZENGİN Bİ ÜLKE SUDAN HAVADAN BİŞİ OLMAZ ;
|
||