|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bu resimler endonezya daki tsunamidendir selametle |
||
|
||
| PayLasimin iCin tskLer... Benden Sana Bu GüzeL PayLasimin Icin +karizma
|
||
|
||
| rica ederim ALLAH kimseye wermesin böle birşey doganın karsısında ne kadar aciz oldugumuzun bi göstergesi bu |
||
|
||
| Nüfus fazlalığı var Dünya'da bilindiği gibi... Bu fazlalığın eksilmesi içinde Allah doğayı insanlarla bütünleştiriyor... Yoksa Dünya'da yaşancak yer kalmayacak,yürünecek yer kalmayacak... Bu yüzden doğal karşılamaya çalışıyorum böyle olayları Ama içim cız etmiyor değil. |
||
|
||
| sana tamamen katiliorum ama bu olaylar hep fakir ülkelerde oluyo bide abd de olsa gerçi oluyoda bu boyutta olmuyo orda ölenlerin coguda hristiyan mış... |
||
|
||
ben cok korkuyorummmm ölmek ıstemıorummm
|
||
|
||
o kadar kişi ölmüş...Yazık ya. acıdım Allah kimseyi o durumlara düşürmesim...
|
||
|
||
| allah kımseye gostermesın boyle felaket | ||
|
||
| allah bize vermesin | ||
|
||
| Çok kötü ya.. | ||