|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| zuhaha süper espri +rep | ||
|
||
| iğğğğ bu ne be ya tahta gibi töbe töbe ne anliolar böle olmaktan ol işte balık eti ![]() saol papatya |
||
|
||
| Ya Cidden Hea... Bu GaciLAr Hicmi yemek YemiyorLar yaa... ![]() Ben 2-3 KiLo Vercem Die Geberiyom...
|
||
|
||
Ya Cidden Hea... gacılar mı?o ne öyle papatya sana hiç yakıstıramadım Bu GaciLAr Hicmi yemek YemiyorLar yaa... ![]() Ben 2-3 KiLo Vercem Die Geberiyom... ![]()
|
||
|
||
gacılar mı?o ne öyle papatya sana hiç yakıstıramadım ![]() Abe Ben TrakyaLiyim... ![]() Biz BüyLe Kunusuruz... ![]() |
||
|
||
| pardon o zman papatya:D | ||
|
||
bence bu 0 dan da az -10 larda olmalı
|
||
|
||
| afrikalıların hepsi 0 beden o zamn | ||
|
||
bi de kadına makyaj yapıyo,güzelliğine güzellik katıyo
|
||
|
||
| garibe yemek vermemişler vah vah kandırmışlar güzel olacan dıye | ||
|
||
| berbat kaç kişi öldü bu yüzden beraberinde yüzlerce hastalık gelior can boğazdan gelir arkadaşlar sıfır beden sewdasına kendinize eziyet etmeyin:) | ||
|
||
alla alaişte balık eti ol ne olcak sanki dalga geçtikde
|
||
|
||
heh bnde sıfır bedenımde:S ama boyle de deılım allah a sükür
|
||
|
||
| sadece yazık yaww aynaya bakınca acaba ne düşünüyorlar bunlar çok kiloluyum mu acaba çok mu zayıfım ama bence çok kilolu görüyorlardır krndilerini bugüne dek böle zayıf oldukları için herhalde
|
||