|
||
![]() ![]() ![]() ![]() * Kurulum gerektirmeden cd üzerinden çalışabilir. * Windows üstüne çalışabilir. * Windows ile beraber çalışabilir. * Menü yapısı windows XP ile aynıdır. * Denetim masası windows XP ile aynıdır. * İnternetden güncelleme desteği vardır. * İnternetden güncelleme windows güncellemesi kadar kolaydır. * Tamamen Türkçedir. * Rpm kurulum dosyalarını destekler. Bu sayede hiçbir komut girmeden çektiğiniz dosyaların sadece üstlerine tıklayarak kolay bir şekilde kurulum yapabilirsiniz. * Popüler windows programlarının çalışmasını destekler. (Mirc , ICQ , Msn) * İçerisinde Media Player , Winamp , Mozilla Firefox , Mirc ve sisteminiz için gerekli diğer yazılımlar ile birlikte gelir. * Fazla yüksek sisteme gerek duymaz. Bilgisayarınızı yormaz. * Mandrake ve Redhat tabanlı olduğu için alt yapısı çok güçlüdür. * İçerisinde Word , Excel , Power point gibi ofis uygulamaları ile birlikte gelir. * Kullanımı kolaydır. * Bilgisayar parçalarının büyük kısmını tanır. * Bir sorun olduğunda ücretsiz destek alabilirsiniz. * Distrowatch'ın yükselenler listesinde üst sıralardadır. * Azerice dil desteğinede sahiptir. * Windows XP kolaylığına sahip ilk linux dağıtımıdır. * Kurulması ve kullanılması en kolay linux dağıtımıdır Buraya Tıklayınız (Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap).. |
||
|
||
| Saol Ya Eski Bi Pc Alcaz Onda Denicem Paylaşımın İçin Teşekkrüler:) | ||
|
||
| ben bi deniyim buraya yazarım görüşlerimi fakat benim suanki modem buna uymicak büyük ihtimal çünkü linux driverı yok : S fakat bu xp ye benzer olduğu için belki bunda windows driver calisir : D |
||
|
||
| denedim.. livecd olarak güzel çalişiyo ama iş kurmaya gelince biraz karışık.. dikkatli olun sonra benim gibi elinizde olan windows'unuzuda kaybetmeyin : ) yalan yok admin olsakta bizde hata yapariz.. itiraf ediyorum windows çöktü : ) |
||
|
||
denedim.. livecd olarak güzel çalişiyo ama iş kurmaya gelince biraz karışık.. dikkatli olun sonra benim gibi elinizde olan windows'unuzuda kaybetmeyin : ) demek ki önceden yedek almalıyım ben yapmadan yalan yok admin olsakta bizde hata yapariz.. itiraf ediyorum windows çöktü : ) ![]() teşekkürler aydınlattığın için. |
||