|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| saol payl.için ii olmus pitbullara hiç sewmiorum o köpekleri de kafam bişiye takıldı bu boga ise nie boynuzu yok
|
||
|
||
| Bilemiyorum E.T.A, ama boga oldugu kesin.. | ||
|
||
saol payl.için ii olmus pitbullara hiç sewmiorum o köpekleri de kafam bişiye takıldı bu boga ise nie boynuzu yok ![]() Bence 2.Resime DikkatLicene Bakarsan Eyi AnLarsin Boga oLdugunu... ![]() PayLasimin Icin tSkLer NesLi... |
||
|
||
| of be yazık köpeciklere öldüler ama birazda iyi olmuş saldırırsa böle olur | ||
|
||
Bence 2.Resime DikkatLicene Bakarsan Eyi AnLarsin Boga oLdugunu... ben değil demedimde boga saten de nie boynuzu yok ona sasırdım sadece
![]() PayLasimin Icin tSkLer NesLi... |
||
|
||
| bende biraz takıldım boynuzu olmamasına ama olsun ha boğa ha başka bişi ikiside birbirine benziyo | ||
|
||
...............daha düzgn bir uslup kullanalım lütfen...... o inek inekkk ![]() edit//// |
||
|
||
kardelen aslında sensn o söylediğin keilem çnkü o kesnlkle inek değill boynuzları oolmasadaaa
|
||
|
||
saol water_lily
|
||
|
||
| yaw orada iki ölü var siz boynuzlari tartisiyonuz hehehe | ||
|
||
| Türkiye'dede yasak onları beslemek adamlar inadına besliyorlar hala daha sonra pitbull'la çocuklara saldırıp onları öldürüyorlar pittbull un sahibi kendisini haklı görüyor vs..vs... iğrenç bir hayvan bence doğaya bırakılmalı ne yaparlarsa yapsınlar ne sevimlilik var ne birşey niye alıp besliyorlar bunu anlamış değilim |
||
|
||
| yasak ya yasak millete talı geliyoo işteeeee | ||
|
||
| Paylaşımın için teşekkürler...iyi olmuşş | ||
|
||
| Güzel paylaşım sağol.. | ||