|
||
| En aranilan burc Koc Aslan En iyi es Boga Yengec En capkin burc Terazi yay En gizemli burc Basak terazi En kiskanc burc Akrep yengec En sade burc Kova en hareketli burc Yay En sansli burc ikizler En duygusal burc Yengec Balik En akilli burc ikizler En basarili burc Oglak En cesaretli burc Koc Aslan En girisimci burc Boga ikizler En anlayisli burc Oglak En sportmen burc Terazi koc En degerli burc Oglak koc En iyi muzisyen Basak terazi En guvenilir burc Oglak koc En havali burc Balik yay En dikkatli burc Kova Boga En kirilgan burc Balik yengec ben yengeçim... [ ] denilen herşey doğrudur özellikle kıskançlık
|
||
|
||
| en iiiii bnmkii oğlakkkk burcumu çooooooooook sewiom |
||
|
||
en iiiii bnmkii ben de oğlağım ben de çok seviyoruum oğlakkkk burcumu çooooooooook sewiom
|
||
|
||
bende boğa
|
||
|
||
| ee tabi YAY olmak var işin ucunda.. YAY ım mutluyum tatmam hareketli ve çapkın olduuumuz doğrudur ama havalı nerden çıktı yawws lol mu diim ne diim
|
||
|
||
başak eylül ayı en güzel ay benim
|
||
|
||
ben boğa
|
||
|
||
EN İyisi Benim Ki...(...!-OĞLAK-!...) en başarılı-en güvenilir-en değerli burç benim kiiii!...
|
||
|
||
| terazi burcumdan çok memnunumm | ||
|
||
| gizemliyim çünkü başağım:D:D | ||
|
||
| ben yengecim | ||
|
||
Benim burcum yengeç..
|
||
|
||
bende en cesaretli olan aslan :D
|
||
|
||
ben boğa
|
||
|
||
| terazi kararsızdır kolay karar veremez adalet duygusu yoğun olan bi burçtür sanatla da ilenir terazi bende teraziyim =) moda tasarımı okuyorum | ||