|
||
| en son abim pc ye şifre koyduğu zaman sinirimden ağlamıştım... 1 ay önce falan... gerçi sonra pc-turk sayesinde F8 in inceliklerini öğrenip şifreyi kaldırmayı başarmıştım bir dahada pc ye şifre koyulmadı
|
||
|
||
| bugun aşkım gitti:( ben yalnız kaldım:( ama su sıralar cok duygusalım herzman aglarım fırsat buldukca |
||
|
||
| elimi kestim dün acıcık korktum gladımm çok acıdı am:( | ||
|
||
elimi kestim dün acıcık korktum gladımm çok acıdı am:( ayy yazık olmuş yaa geçmiş olsun en son dün ağladım içimde kötü bir şey wardı
|
||
|
||
elimi kestim dün acıcık korktum gladımm çok acıdı am:( geçmiş olsun hemşoooooo=)walla sık sık aglarım duygusal bi insanım |
||
|
||
| tşk ederim mere ve hemso yaaa bennn duygusal sarkı duydm mu aglarımmm |
||
|
||
tşk ederim mere ve hemso yaaa bennn duygusal sarkı duydm mu aglarımmm adım mere diil emre |
||
|
||
klavye takılıyor yanlıs yazmısımm
|
||
|
||
| en son... o'nu üzdüğümü anladığım zaman ağlamıştım.... çarşamba günüydü... ![]() o'nu üzgün görünce okulda(benim için üzgündü eminim)bende eve gelince bi aşk şarkısı açıp ağlamıştım... bu aralar tutamyorum kendimi aşık oldum galiba ![]()
|
||
|
||
| şuan ağliorum sewgilimden ayrıldım!! |
||
|
||
| hergün | ||
|
||
| Adminin el Kitabından 70. madde 70-)Admin gülmez ağlamaz heyecenlanmaz sakin ve temkinlidir bütün maddeler için ; Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| işte admn yardımcılarıda o dediğindednir doom=) dimi=) nede olsa yardımcıyız aazcık admn sayılırız=) | ||
|
||
| ayıb ettin sayılmak ne demek : ) benden bile adminsin :p |
||
|
||
| bugün... daha demin...
|
||