|
||
| İstediğiniz İlahileri Yazınız Biz ve Diğer Üyeler Bulalım... | ||
|
||
| grup ipek yolu soluo abbas musavi.. yardımcı olursanız sevinirim.. sımdıden tşk edıorum.. | ||
|
||
| sevdim seni mabuduma ilahisini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim!!! şimdiden sağolun!!! | ||
|
||
| ilahi dinicem |
||
|
||
sevdim seni mabuduma varda nasıl koycam onu bilmiyom
|
||
|
||
| ANNEM ilahisini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim | ||
|
||
| Isteklerinizi ekledim arkadaslar... ANNEM ilahisini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim sevdim seni mabuduma varda nasıl koycam onu bilmiyom
![]() |
||
|
||
İstediğiniz İlahileri Yazınız Biz ve Diğer Üyeler Bulalım... dursun ali erzincanlı ilhileri yokkkkkkk
|
||
|
||
dursun ali erzincanlı ilhileri yokkkkkkk ![]() Dursun Ali Erzincanlı ilahi söylemez.Şiir tarzında hikaye okur.Onun içindir ki tüm kliplerini dini hikayeler bölümünde bulabilirsin.İyi forumlar. |
||
|
||
| merhabalar [b]cemal kuru baba bu yol nereye gider [/b] ilahisi hiç bir yerde bulamadım yardımcı olun allah razı olsun |
||
|
||
merhabalar [b]cemal kuru baba bu yol nereye gider [/b] ilahisi hiç bir yerde bulamadım yardımcı olun allah razı olsun Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Zaten bulmuşsun sanırım ama yine de belirtelim. Zevkle dinlersin umarım... |
||
|
||
| bende sordum sarı çiçeğe ilahisini arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim | ||
|
||
bende sordum sarı çiçeğe ilahisini arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Ender Doğan'ın çok güzel yorumuyla....
|
||
|
||
| peygamberi görmek için ilahisi biliyorsanız ben onu çokk severim | ||
|
||
| yemekten önce bismillah ilahisi dinlemek isterim | ||