|
||
evt arkadaslar burda aranızda sohbet edebılırsınız ![]() ee nbr_? |
||
|
||
ii dirr karnelerr dışındaa öle işte ee u?
|
||
|
||
bn ıdare eder diğer arkadashları sormak lazım
|
||
|
||
ben berbat durumdayım hayat çok sıkıcı
|
||
|
||
| hayat çok sıkıcı |
||
|
||
berbat bi gün yemek yediğim dakikalar hariç her dakika kötüydü
|
||
|
||
berbat bi gün yemek yediğim dakikalar hariç her dakika kötüydü ![]() bence hayat çok eğlenceli bilgisayar internet müzik vb. ohhhh. |
||
|
||
| bence hayat okuldayken daha güzel ordaki oortamlar falan çok ii ha bu arada ben de iiim bilgisayar ortamı ap ayrı bi olay zaten | ||
|
||
| haklısın abi okulda ortam var eğüleniyoz tatil daha sıkıcı :p | ||
|
||
okulda ortam falan yok. çünkü herkes kendi halinde.kendi adıma konuşuyorum. bu gün üniversiteye başladım. ilk günüm dü inanmazsınız ortalık kum gibi kız kaynıyo ama içimden hiç birine bakmak veya tanışmak bile gelmiyo artık kendi kafama göre birini bulmak istiyorum. ama yok ki
|
||
|
||
| vay bee işte öczan bnmde arkadaşlarım var aynı senin düşüncende hatta geçen biri birne demişki olum sana ne oldu sen kız gördünmü kaçırmazdın bakmıyn bile artık demiş:)inş kafana göre birini buluırsun ozaman hayat daha bi güzel olur eminm:) şimdi üniveristedeym diyince seni kıskandım bn istediğim bölme giremedim:( | ||
|
||
| artık herşey yalan geliyo aşk ta dahil. keşke yerimi sana verebilseydim. ama bölümü beğenmezsin ![]() eminim sende istediğin bölüme gireceksin ben girdiysem sen hayli hayli girersinn |
||
|
||
| ya tabi tabi sen beni nerden tanuıynda ben girdiysem diyn merak ettim bölmn ne bu arada hem niye sevmynkii kusura bakam biraz fazla meraklıyım | ||
|
||
| yaptıklarına bakınca anlaşılıyo zeki ve çalışkan bir kişiliğe sahip olduğun o yüzden dedim.yerel yönetimler marmara üniversitesi. bölüm kapandı anlican liseden bizim peşimizden gelen yok... unutmuşum bir de merak güzel şeydir insana bilmediklerini öğretir. |
||
|
||
berbat bi gün yemek yediğim dakikalar hariç her dakika kötüydü sırf tıkın sen ![]()
|
||