|
||
| yazık acıdım çocuğa | ||
|
||
çocuk o kadar acılıyken babanın verdiği cevaba bakın
|
||
|
||
| ewet amerikan askerlerinden bazıları hiç anlamıyolar bu durumu keşke herkesi kendi ailesi yerine koyabilse herkes | ||
|
||
| ama olaya bide şu açıdan bakın asker ne diyecekki savaşa git dediklerinde kaçıcakmı | ||
|
||
| savaşmak ayrı bişey vahşet yapmak eziyet etmek ayrı bişey sapla samanı karıştırmayalım |
||
|
||
| yanlış anlaşılmak isteme bende kesnlkle dooru bulmuym ama hani genelleme yapmak istemedimm. | ||
|
||
yanlış anlaşılmak isteme bende kesnlkle dooru bulmuym ama hani genelleme yapmak istemedimm. katılıyorum water_lily sana |
||
|
||
| selam arkadaslar bende bu yaniti yazayim ozaman sen uyu kizim ben dünyanin öbür ucundaki cocuklari öldürüp gelecegim demis amerikali asker demi??? bakin bende suna nasil bir cevap verecegim iyi okuyun sen iyi uyu simdilik kizim ben dünyanin öbür ucunda cocuklari öldürüp gelecegim ama bizede rahatlik olmayacak kizim herzaman korku icinde olacagiz biz amerikali askerler olarak katliam ediyoruz ama bir gün gelip baskalari bizden hesap soracak. arkadaslar nasil ama...byeeee | ||
|
||
işte abd böyle sen paylaştıın için saol ben yaydım aama adamın onu dediğinden eminmisin?
|
||
|
||
vallaha arkadsım hangı acdan bakarsan bak sen ama bızm turk askerlerı masum ınsanları oldurmezle admlar resmen ıskence yapıyorlar bızm savslarımızda savstıgmız ulkedekı ınsanlar kendıulerı de anlatıyorlar turk halkının nekdar merhametlı oldugnu yavurlar ıste dınsızler ne dıyelm allh ıslah etsın dıyecek soz bulamıyorum
|
||
|
||
| alllah bir gün mutlaka cezalarını werecek **anlayamazlar onlarda insaf wicdan şefkat yok!** hesabı sorulacak tüm olanların geri sayım başladı!** | ||
|
||
| ewt guzel bir paylasım ne yazıkki acı gerceklerden birisi daha | ||
|
||
didem seni sevdim hep boyle guzel resimler koy ;D;D |
||
|
||
| kötü bi olay ama görevi .. ALLAH ıslah etsin . güzel TÜRKİYEM de böyle şeyler olmaz inşaallah . | ||