|
||
| Rar Dosyasına Nasıl Şifre Konulduğunu Merak Edenler İçin Resimle Anlattım. 1.İlk olarak aşağıdaki bir klasöre sağ tıklıyoruz ve arşive ekle diyoruz. ![]() 2.Sonra karşımıza çıkan yerde sol üstten Gelimiş yazan yere tıklıyoruz. Gelişmişe girdiğiniz zaman sağ allta Parolayı ayarla diyoruz. ![]() 3.Son olarak ise karşımıza çıkan bölüme koymak istediğimiz şifreleri iki defa yazıyoruz. ![]() Not=Parolayı göster i işaretlerseniz iki defa yazmanıza gerek kalmaz. Hemde yazdığınız parolayı görürsünüz... ![]() Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.... Selametle... Bu döküman benim tarafımdan Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap üyeleri için hazırlanmıştır... |
||
|
||
Tşk Ler Güzel Paylaşım
|
||
|
||
| saol kardes |
||
|
||
sağol... ![]() |
||
|
||
| nihaha msnde benimle konuşuyormuşsun o sırada nickimi gördüm bir an
|
||
|
||
nihaha msnde benimle konuşuyormuşsun o sırada nickimi gördüm bir an ![]() senle muhabbet etmek çok güzel
|
||
|
||
| öğrendiğim iyi oldu cok saol | ||
|
||
| Sağol kardeş... | ||
|
||
| 8)saol | ||
|
||
| sağol üstat eline sağlık... | ||
|
||
| çok sağolun bende uzun zamandır nasıl yapabileceğimim düşünüyordum teşekkürler. | ||
|
||
| Teşekkürler | ||
|
||
| teşekkürler güzel paylaşım birde dosyalara nasıl şifre konulacağını bilen varmı? | ||
|
||
teşekkürler güzel paylaşım birde dosyalara nasıl şifre konulacağını bilen varmı? Googlede dosya şifreleme programı diye aratırsan bir kaç program çıkacaktır. Dosyayı rarlayıp bu şekilde de şifreleyebilirsin... Kolay gelsin... |
||
|
||
| paylaşım icn saol | ||