|
||
kıskandım...nie bu kdr çirkin bi kıza bu kdr çok çıkma teklifi gelio demiştim ![]() ama kızda beni kıskanıodu ben ne yaaprsam on yapıodu,tarzımı kıskaıodu sonrabi baktım özenti bi rocker olmuş...dalga geçtim ![]() ztn ark deiliz şuan
|
||
|
||
ben de lisede sınıf arkadaşımı kıskanıyodum adam hep bütün sınavlardan 90-100 arası alıyodu ve hala üniversite de alıyo ama artık kıskanmıyorum çünkü bütün dersleri bütünlemeye saldım
|
||
|
||
ben Rap dinlerim yakın arkadaşlarım rock dinler ablam pop dinler kimse kimseyi kıskanmaz doal olaraktan
|
||
|
||
ha bide bi ark benden yüksek not aldımı onu öldüresim gelir
|
||
|
||
| burak mıı? kuzenm dediğinn | ||
|
||
eeet olamaz mı
|
||
|
||
olabilr ya neden olmasın bnm arkadaşta ensesini çok beğenmişti:)![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| ark.larımı sadece bu notlar konusunda kıskanırım ama.... söz konusu sewgilim olursa akan sular durur psikoya bağlanırım (saten lakabım o;cok psikopat bakiomusum niyeyse:D) |
||
|
||
| ben arkadaşlarımı kıskanırım ve güzel kızları (böle dedim die beni çirkin sanmayın haa) | ||
|
||
evet okulda hep 90+ puan alan bi çocuk vardı.ve de sınıfta kopya verdiim adam benden yüksek not alırdı kıl olurdum!başka kimseyi kıskanmam erkekler beni kıskanırlar genelde napim 3gen vücutlu ve bayanların ilgi odağı olmak benim suçummu
|
||
|
||
| benden yüksek puan alanları kıskanıyodum daha var ama hatırlamıyorum.. |
||
|
||
| kıskandım neden benden bu kadar herşeyde iyi die | ||
|
||
| En yakın arkadasımı hıc kıskanmadım... Ama dıgerlerını bazen yanı benden daha ıyı bı not alırlarsa falan Erkek ark olursa delı olurum ama acaıp kıskanırım
|
||
|
||
| not konusunda bi ara kıskanclığım olmuştu ama geçti... | ||
|
||
ben ark bırını acayip çook zengın ya
|
||