|
||
|
||
|
||
| Seninle asla yatmam mı yazıyor? dogru diilse cevabı sölermisin cooook mrk ettim yaw | ||
|
||
ben bunu görmüştüm yaw...unuttum ama
|
||
|
||
buldum :Confused:yani karıştırılmış (sözlükten baktım) yazıyoooor sonunda +rep war mı?
|
||
|
||
çok merak ettim en kısa zamanda sölermisin (
|
||
|
||
| aga nolur söle ya kafayı yedirtme bize |
||
|
||
buldum :Confused:yani karıştırılmış (sözlükten baktım) yazıyoooor yaw nedir bu rep olayı olunca noluyo sonunda +rep war mı?![]() ![]() |
||
|
||
size benden bir cevap ![]() soru: kağıtta ne yazıyor? cevap: "tanışabilir miyiz?" yazıyor. siz olayda anlatılanlara fazla bakmayın.. kağıda kadın ne yazdı? diye sormuyor. sadece kağıdın üstünde olan yazıyı soruyor. ve siz hikayeden biliyorsunuz ki; kağıdın üstünde yazan bir "tanısabilir miyiz" var ![]() dikkat çekerim kağıda kadının ne yazdığını sormuyor. =) kağıtta ne yazdıgını soruyor. kadınınki okunmuyorsa okunmasın... sonucta kağıtta yazan bir "tanısabilir miyiz" var işte size cevap ![]() bu soruya baska cevaplarda bulabilir miyiz? soru: bu kağıtta ne yazıyor? cevap: belkide bu kağıt derken sınav kağıdından bahsediyordu : ) |
||
|
||
| ben bunun cvabını biliyorum ama cvbıda çok mantıksız bişey o paragrafata bi kelime var ve yanlış yazılmış o doru yazılınca kağıtta yazılan bulunuyo ama bulnca bile bi alaka kuramoyorsunuz onun için hiç kafanızı yormayın btn forum sitelernde gezen bir soruuu buuu herkes saçma buluyoo | ||
|
||
| cevap ne yawsss | ||
|
||
| hakkaten cvp ne | ||
|
||
| kagıtta anlatılan parca yazıyor yanı kadının yazdıgı kagıdı sormuyor sadece okudugunuz hıkayeyı soruyor |
||
|
||
bu kağıtta derken iş başvurusu yapan kişiye verilen sorunun yazdığı kağıt kastediliyo galiba kağıttada bizim üstte gördüğümüz soru yazıyo neey bunun cevabı yavv
|
||
|
||
| şimdi kafayı yiyem allahım | ||
|
||
bewn travestiyim mi yazıyor
|
||