|
||
| !!!!!!!!!!! Reha Muhtar Gafları !!!!!!!!!!! Haber: Bir yüzücü 350 Tonluk gemiyi ceker. R. M. : - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? -Inanc meselesi, içinizde bunu hissetmeniz gerekir. R.M. : - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? Haber : Mahkumlar tünel kazarak kaçar... R .M. : Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Haber : Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır... R. M. : Sen benim sözümü bile kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır. Alparslan Türkeş'in cenaze töreninin olduğu gün sevgili Reha Muhtar Show Haber'de şöyle konuşur: Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı. Reha Muhtar karısını boğarak öldüren adamı programına çıkarıyor. İlk sözü: - Efenim, başınız sağ olsun. Acı Varmı acı? Haber: Cenk Koray'ın oglu DEMİR CAMA(!) kafa atar ve vefat eder... R.M. : - Peki Sayın Cenk Koray, oğlunuz daha önce de sık sık cama kapıya kafa atar mıydı? Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: - Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Haber : Harika Avcı kürtaj yaptırmıştır. R.M. : Peki, Bebek şimdi nerede? alıntıdır |
||
|
||
| Haber : Harika Avcı kürtaj yaptırmıştır. R.M. : Peki, Bebek şimdi nerede koptujm yaa öğrende gel reha abiii |
||
|
||
| Haber : Mahkumlar tünel kazarak kaçar... R .M. : Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? bu adamın zeka yaşı kaç acaba
|
||
|
||
küçükkende gözleriniz görmüyormuydu
|
||
|
||
| Çok güzel eline sağlık.. | ||
|
||
| Alparslan Türkeş'in cenaze töreninin olduğu gün sevgili Reha Muhtar Show Haber'de şöyle konuşur: Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı. muhahaha
|
||
|
||
| ne adamlar var bu dünyada | ||
|
||
| Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: - Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? -Küçükken Görüyodumda Doğuştan sonra oldu (Kafam Karıştı)
|
||
|
||
| Haber : Harika Avcı kürtaj yaptırmıştır. R.M. : Peki, Bebek şimdi nerede? haha süpermiş eline emeğine sağlık |
||
|
||
| ellerine saglik gercekten mukemmel | ||
|
||
| bu adam nasıl okul bitirmiş de sunucu olmuş bu sivri zekayla ben anlamadım yani:D:D:D | ||
|
||
| Haber: Bir yüzücü 350 Tonluk gemiyi ceker. R. M. : - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? -Inanc meselesi, içinizde bunu hissetmeniz gerekir. R.M. : - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? :D koptum yaaa
|
||
|
||
bu adam haber sunduğu dönemde en çok izlenen haber bülteniydi komik
|
||