|
||
| -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim adreste, içinde 593 adet virüs bulunan bir dosya var... BURASI ACAYİP ÖNEMLİ UYARMADI DEMEYİN Dosya zipli, indirin fakat sakın açmayın.Sadece antivirüsünüze taratın, bakalım kaç tane bulacak.Sonuçları buraya yazarsak, faydalı olacağı kanaatindeyim... aralarda kaçaklarda var sakın korkmayın bulaşmıyor belki sizin antivirüsünüz 601 filan bulabilir korkmaya gerek yok. Bu sayede hangi virüs programı gerçekten işe yarıyor öğrenelim... virüs download Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
-------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim adreste, içinde 593 adet virüs bulunan bir dosya var... BURASI ACAYİP ÖNEMLİ UYARMADI DEMEYİN Dosya zipli, indirin fakat sakın açmayın.Sadece antivirüsünüze taratın, bakalım kaç tane bulacak.Sonuçları buraya yazarsak, faydalı olacağı kanaatindeyim... aralarda kaçaklarda var sakın korkmayın bulaşmıyor belki sizin antivirüsünüz 601 filan bulabilir korkmaya gerek yok. Bu sayede hangi virüs programı gerçekten işe yarıyor öğrenelim... virüs download Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Güsel bi paylaşım örneği bu arada cwp weren yoq sanırım bari ben ilgileneyim bende AVG Free Edition 7.1 var ve 593 tane dosyadan 601 dosya tarandığını sölüor veee 563 tane virüslü dosya buluyor sanırım b bayağı kötü bi durum galiba artık norton gibi pc yi kascak prolar kullanmak lasım değil mi?
|
||
|
||
Güsel bi paylaşım örneği bu arada cwp weren yoq sanırım bari ben ilgileneyim bende AVG Free Edition 7.1 var ve 593 tane dosyadan 601 dosya tarandığını sölüor veee 563 tane virüslü dosya buluyor sanırım b bayağı kötü bi durum galiba artık norton gibi pc yi kascak prolar kullanmak lasım değil mi? ![]() kesinlikle norton kullanmanı tavsiye etmem ![]() norton çok kastığı gibi virüs bulma oranıda oldukça düşük... Benim önerim kaspersky
|
||
|
||
kesinlikle norton kullanmanı tavsiye etmem ![]() norton çok kastığı gibi virüs bulma oranıda oldukça düşük... Benim önerim kaspersky ![]() Norton u zaten dalgasına sölemiştim çok olağanüstü bi makinemde olsa norton kullanmam Ben önceden Avast kullanıyodum, deneme amaçlı 4 aydan beri AVG kullanıyom Bu arada kaspersky daha önce benim makinenin tabiri caizse içine etti. Ondan bence en iyisi avast ama bence yinede saol |
||
|
||
| nod 32 çok süper hepsini silemesede hepsini buldu | ||
|
||
| konu yanlis yere acilmis | ||