PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Astroloji

Konu: ÖNCEDEN KİMDİNİZ HAYATTA

Sayfa: [ 1 ] 2 3

water_lily 22.09.2006 22:20:41
öncekı hayatınızda kim oldugunzuu ogrenmek ıstersenız buyrun lınk:

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
http://users.pandora.be/gad/re/turks.html

BEN DEnedimm sizde deneyin sonuçları paylaşııınnn

rengin34 25.07.2007 13:22:32
sarkıcı,dansçı veya aktormusum  bırde  guney amerıkada yasıyormusum...vay bea

Twii ~ 25.07.2007 13:28:24
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Ukrayna civarında bir yerlerde 1175 civarında doğdunuz.

Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek.

Vay bea

25.07.2007 18:12:59
Bunlar anca hipnoz seansları ile öğrenilir..

Böyle şeylere ianıpda beni güldürmeyin lütfen (=

R3D_WoLf 25.07.2007 18:16:21
Teşhis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Moğolistan civarında bir yerlerde 1750 civarında doğdunuz.

Bir dramatist, direktör, müzisyen veya ozandınız..

Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Kendinizi sevme duygunuzu ve insanların kalbine ümit serpme yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Hırs her şey değildir. Gerçek define ruhunuzda gömülüdür.

water_lily 26.07.2007 06:49:37
biraz seni anltıyomu sanki emre yaaa ben bilmemde içime öle doğduuu =)

R3D_WoLf 26.07.2007 09:22:33
valla cok şaşırdım hemen hemen beni anlatiyo birde hep yaptıgım bu tür testler ben moğolistanda yaşiyorum hadi hayırlısı...

Ridvan 26.07.2007 09:36:36
Ben zaten sende bir Cengiz Han ruhu oldugunu sezmistim...

water_lily 26.07.2007 17:35:21
Ben zaten sende bir Cengiz Han ruhu oldugunu sezmistim...

sen baktınmı rıdvan abii

Ridvan 26.07.2007 21:30:56
Aslinda formdakine bakmadim,daha once Fransiz devrimine katilan sair ruhlu bir kadin oldugumu ogrenince(gulmeyelim lutfen) konuya ilgim birden yok oldu nedense.Sırıtan

26.07.2007 21:32:18
Zaten bir siteyle öğrenilecek şey değildirki bunlar  Şaşırmış

Hipnoz seanslarıyla öğreniliyormuş (=

Ben izledimde tv de .p  Şaşırmış

Ridvan 26.07.2007 21:37:45
Bende bunun hakkinda bir dokumanter izlemistim,birinde 8 ayri zamanda yasamis,8 ayri kisiye rastlamislar.Aslinda ben reankarnasyona inanmam da bir ara ilgimi cekmisti...

R3D_WoLf 27.07.2007 00:12:13
Aslinda formdakine bakmadim,daha once Fransiz devrimine katilan sair ruhlu bir kadin oldugumu ogrenince(gulmeyelim lutfen) konuya ilgim birden yok oldu nedense.Sırıtan
J'ean Dark olmayasın abi  Kahkaha Kahkaha

_öykü _ 10.06.2008 11:15:45
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Orta-Güney ABD civarında bir yerlerde 1250 civarında doğdunuz.

Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz..

--------------------------------------------------------------------------------

Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Kendinizi sevme duygunuzu ve insanların kalbine ümit serpme yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Hırs her şey değildir. Gerçek define ruhunuzda gömülüdür.

vayyyy

GaMe oWeR 21.06.2008 12:19:58
 Şaşırmış

Sayfa: [ 1 ] 2 3