|
||
| Evet Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Okullar Açıldı. Herkesin İlk Günü Okul Heyecanı Düşünceleri Öğrenelim Bakalım
|
||
|
||
Şuan okuldayım.. Sanki tatil gibi.. 7/24 internet..
|
||
|
||
Lise 2 /2.dönem / 1. gün gitmek olmaz ya sayılar uyum içinde olsun diye 2.gün güdeceğim =PSabah son dakikada okulda toplantı olduğunu öğrendim bizimkiler gitmeyecekmiş. Oh iyi bee dedim zaten sinir stres bugünde 4 tane sayısal ders vardı üst üste hiç birini çekemezdim . |
||
|
||
Çok kötü Değildi ama Uyudum Sınıfta Desem Yeridir ![]() Hocadan 2 Kere Tokat Yedim ![]() Makara ,Yapıyodum sınıfta
|
||
|
||
Çok kötü Değildi ama Uyudum Sınıfta Desem Yeridir ![]() Hocadan 2 Kere Tokat Yedim ![]() Makara ,Yapıyodum sınıfta ![]() İlk günden ne yaptın sen öyle ya ![]() Uslu dur biraz
|
||
|
||
İlk günden ne yaptın sen öyle ya ![]() Uslu dur biraz Uslu Olmak Bana göre değil XD
|
||
|
||
Uslu Olmak Bana göre değil XDBiri Benden Mi Bahsetti 2.Dönemin İlk Dersi Sınıftan Atıldım xD
|
||
|
||
| Cık cık cık yöneticilerin yaptığına bakın. Bu üyeler kimleri örnek alacak bilmiyorum. |
||
|
||
| Okulla Yönetimin Ne Alakası Var Okulu Biz Yönetmiyoruz Ya Küb xD Müdür ve Tayfası Düşünsünler
|
||
|
||
Evet Yaa Okulda Makara yapmayı özlemiştim Ben ![]() Benide Atacaktı atmadı ![]() Hoca Dedi Tokatlarım gittikçe Hızlanıyor ![]() Napim bende 3 ders üstüste Aynı hoca cekilmiyor
|
||
|
||
Evet Yaa Okulda Makara yapmayı özlemiştim Ben size tokat attı haha =) ![]() Benide Atacaktı atmadı ![]() Hoca Dedi Tokatlarım gittikçe Hızlanıyor ![]() Napim bende 3 ders üstüste Aynı hoca cekilmiyor ![]() beni en arkaya yolladı=) arkada herkesle konuştum =) hiç bir şey farketmedi =) |
||
|
||
Ben bugün çok sessiz çok mülayimdim ![]() İlk derse girmedim iki ve üçüncü ders kantinde oturduk bende biraz kestirdim orda Hocalar bir sürü nasihatta bulundu sınıf badana kokuyrodu son ders hepimizin başı ağrıdı ![]() |
||
|
||
Zzzz... İlk gün hocayla sınıfta sigara muhabbeti oldu baktım hoca diyoki ben indiricem sizde indirin günde 5 tane falan Lise Lise adamı delirtir
|
||