|
||
Banada sorabilirsiniz.. Sorularınızı bekliyorum
|
||
|
||
| İsim Okuduğun okul Nerede Oturuyorsun Forumda Sevdiğin üyeLer en sevdiğin yerLi dizi En sevdiğin Yabancı dizi En Sevdiğin sanatçı En Sevdiğin Sanatçının en sevdiğin Şarkısı Foruma Neden Üye Oldun Forumu nerden BuLdun (Google,Arkadas Tavsiyesi feLan ) |
||
|
||
| Gamze . Ayşe ege anadolu meslek .. Istanbul Ask-ı Memnu Gossip girl Duman Herseyi yak Arkadaşlarım tavsiye etti ve iyiki ettiler girdim ve üye oldum .) Forumda sevdiğim üyelerde gördüğüm bildiğim kadarıyla Eternal Sunshine , hidden soul , CalipH , The_CoLT , KabirS , TheSoon |
||
|
||
Ayşe ege anadolu meslek .. bizim ev Orda yazın fuLL ayşe Egenin ordaydım Ben 5dk. Lık yol var ![]() |
||
|
||
bizim ev Orda İnanmıyoruum yazın fuLL ayşe Egenin ordaydım Ben 5dk. Lık yol var ![]() ![]() Belki rastlamışızdır daha önce kimbilir belki yine rastlarızz
|
||
|
||
İnanmıyoruum ![]() Belki rastlamışızdır daha önce kimbilir belki yine rastlarızz Şişhane-Şişli Minibüsüne biniyorsan Kesin Karşılasmısızdır. ![]() Cezayirli Gazi Hasan paşa i.ö.o biliyormusun xD Orada Okuyorum
|
||
|
||
Şişhane-Şişli Minibüsüne biniyorsan Kesin Karşılasmısızdır. Karşılaşsaydın benimle karşılaşırdın ![]() Cezayirli Gazi Hasan paşa i.ö.o biliyormusun xD Orada Okuyorum ![]() ![]() O hiç binmedi ama ben çıkışlarda takılıyordum oralarda ![]() Bu arada Gamzeee A.Ege (sizin lise)nin oradaki ufakklıklara sordum ben Sercan'ı tanıyor musunuz, gördünüz mü hiç diye hhayır dediler Onlar görmediyse sen hiç görmemişsindir..
|
||
|
||
Karşılaşsaydın benimle karşılaşırdın ![]() O hiç binmedi ama ben çıkışlarda takılıyordum oralarda ![]() Bu arada Gamzeee A.Ege (sizin lise)nin oradaki ufakklıklara sordum ben Sercan'ı tanıyor musunuz, gördünüz mü hiç diye hhayır dediler Onlar görmediyse sen hiç görmemişsindir.. ![]() Yaa Siz Şeydekilere Sorun Ordakiler Tanımaz Beni ![]() Kızılay Meydanı varya Lemar'ın İlersinde Bi Okul var Oranın iLersinde ![]() Oradakiler tanır xD ////Kübra Abla Uğruyormusun Bu aralar Ayşe Ege'ye Uğrarsan Bir Gün Söle xD
|
||
|
||
Şişhane Şişli minübüsne biniyorum ama arkadaşlara falan gitmek için yoksa ben eve otobüsle gidiyorum Gaziosmanpaşada oturuyorum çünkü ![]() Belki bir gün karşılaşırız ama belli mi olur
|
||
|
||
Şişhane Şişli minübüsne biniyorum ama arkadaşlara falan gitmek için yoksa ben eve otobüsle gidiyorum Gaziosmanpaşada oturuyorum çünkü ![]() Belki bir gün karşılaşırız ama belli mi olur Perşembe-Cuma Full Ayşe egenin Ordaydım ![]() İstiklale Çıktık arkadaşlarla ![]() Belki görmüşümdür Seni xD |
||
|
||
Perşembe-Cuma Full Ayşe egenin Ordaydım Hadi ya .. ![]() İstiklale Çıktık arkadaşlarla ![]() Belki görmüşümdür Seni xD E bi buluşma ayarlayalım birgün o zaman ![]() Hem birbirimizin civarında dolaşıyoruz hem buluşmamak olmaz
|
||
|
||
Hadi ya .. E bi buluşma ayarlayalım birgün o zaman ![]() Hem birbirimizin civarında dolaşıyoruz hem buluşmamak olmaz ![]() Tamam Ayarlayalım ![]() farketmes Benim İçin ![]() Sen okuldan kaçta çıkıyorsun..
|
||