|
||
| Beynimizin ne yazıkki %3-10 unu kullanabiliyorus %100 ünü kullansak ne yapardık %15 matematik dehası %20 ışınlanmayı bulabiliridk %30kendimizi ışınlayabilir veyatta başka birini ışınlayabilirdik %40kendimizi güneşin üstünde yürüyebilirdik %50uzayda oksijensiz yaşabilirdik %60herhangi biriyle ağızla konuşmadan beyin gücü ilekonuşabilirdik %70insanlar beynimizi ile yönetebilirdik %80her türlü soruyu cevaplardık %90ölen insanları canlandırabiliriz %100hayal ettiğimiz herşeyi yapabiliriz |
||
|
||
Sadece sonuncusunu yazsan yetiyormuş.. Niye uğraştın diğerleriyle..
|
||
|
||
Hmm Gerçektende Her Şeyde Bir Hayır Vadır +1
|
||
|
||
%100hayal ettiğimiz herşeyi yapabiliriz bunu sevdim +1
|
||
|
||
| Bu açıklamayı kim yapmış ?? | ||
|
||
İnternette dolaşan yalanlardan biri olduğunu düşünüyorum. %20de ışınlanmayı bulup %30da ışınlanabiliyormuşuz, aradaki %10 kesimde noluyor ısınma hareketleri mi yapıyoruz? Ayrıca eğer tanrısal bir gücün varlığına inanan biri tarafından yazıldıysa bu, öldükten sonra insanı canlandıramayız, ruh bedenden çıkmıştır çünkü. Ama sadece maddeselliğe inanan biri tarafından yazıldıysada, vücud ölümü gerçekleştikten sonra onu nasıl geriye getirebilirizki? Bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Asılsız bir derleme Ama gerçek olduğuna inanınca eğlenceli oluyor.
|
||
|
||
İnternette dolaşan yalanlardan biri olduğunu düşünüyorum. %20de ışınlanmayı bulup %30da ışınlanabiliyormuşuz, aradaki %10 kesimde noluyor ısınma hareketleri mi yapıyoruz? noktasına kadar haklısın ama hayaller güzeldir Ayrıca eğer tanrısal bir gücün varlığına inanan biri tarafından yazıldıysa bu, öldükten sonra insanı canlandıramayız, ruh bedenden çıkmıştır çünkü. Ama sadece maddeselliğe inanan biri tarafından yazıldıysada, vücud ölümü gerçekleştikten sonra onu nasıl geriye getirebilirizki? Bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Asılsız bir derleme Ama gerçek olduğuna inanınca eğlenceli oluyor. Bide netde dolaşırken Beynimizin kullanmadığımız yerlerini Cennetete kullanıcağız diyo bir de bu benim kafam karıştı ya :S
|
||
|
||
noktasına kadar haklısın ama hayaller güzeldir Bide netde dolaşırken Beynimizin kullanmadığımız yerlerini Cennetete kullanıcağız diyo bir de bu benim kafam karıştı ya :SHmm... İlginç. Ama doğruluğu nedir tartışılır. |
||