PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Off Topic

Konu: Beynimizin %100'ünü Kullanabilseydik.. ?

Sayfa: [ 1 ]

The_CoLT 03.02.2010 20:34:36
Beynimizin ne yazıkki %3-10 unu kullanabiliyorus %100 ünü kullansak ne yapardık
%15
matematik dehası
%20 ışınlanmayı bulabiliridk
%30kendimizi ışınlayabilir veyatta başka birini ışınlayabilirdik
%40kendimizi güneşin üstünde yürüyebilirdik
%50uzayda oksijensiz yaşabilirdik
%60herhangi biriyle ağızla konuşmadan beyin gücü ilekonuşabilirdik
%70insanlar beynimizi ile yönetebilirdik
%80her türlü soruyu cevaplardık
%90ölen insanları canlandırabiliriz
%100hayal ettiğimiz herşeyi yapabiliriz

CalipH 03.02.2010 22:54:13
Sadece sonuncusunu yazsan yetiyormuş.. Niye uğraştın diğerleriyle.. Kahkaha

TheSooN™ 04.02.2010 08:57:10
Hmm Gerçektende Her Şeyde Bir Hayır Vadır Gülümseme +1

KabirS 04.02.2010 14:09:46
%100hayal ettiğimiz herşeyi yapabiliriz  bunu sevdim Kahkaha  +1

LaidToRest~ 08.02.2010 16:48:17
Bu açıklamayı kim yapmış ??

Metal Militanı 14.02.2010 21:24:31
İnternette dolaşan yalanlardan biri olduğunu düşünüyorum. %20de ışınlanmayı bulup %30da ışınlanabiliyormuşuz, aradaki %10 kesimde noluyor ısınma hareketleri mi yapıyoruz? Kahkaha Ayrıca eğer tanrısal bir gücün varlığına inanan biri tarafından yazıldıysa bu, öldükten sonra insanı canlandıramayız, ruh bedenden çıkmıştır çünkü. Ama sadece maddeselliğe inanan biri tarafından yazıldıysada, vücud ölümü gerçekleştikten sonra onu nasıl geriye getirebilirizki? Bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Asılsız bir derleme Gülümseme Ama gerçek olduğuna inanınca eğlenceli oluyor.

casualty.girl 21.02.2010 11:30:19
İnternette dolaşan yalanlardan biri olduğunu düşünüyorum. %20de ışınlanmayı bulup %30da ışınlanabiliyormuşuz, aradaki %10 kesimde noluyor ısınma hareketleri mi yapıyoruz? Kahkaha Ayrıca eğer tanrısal bir gücün varlığına inanan biri tarafından yazıldıysa bu, öldükten sonra insanı canlandıramayız, ruh bedenden çıkmıştır çünkü. Ama sadece maddeselliğe inanan biri tarafından yazıldıysada, vücud ölümü gerçekleştikten sonra onu nasıl geriye getirebilirizki? Bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Asılsız bir derleme Gülümseme Ama gerçek olduğuna inanınca eğlenceli oluyor.
noktasına kadar haklısın ama hayaller güzeldir Kahkaha Bide netde dolaşırken Beynimizin kullanmadığımız yerlerini Cennetete kullanıcağız diyo  bir de bu benim kafam karıştı ya :S

Metal Militanı 21.02.2010 15:43:06
noktasına kadar haklısın ama hayaller güzeldir Kahkaha Bide netde dolaşırken Beynimizin kullanmadığımız yerlerini Cennetete kullanıcağız diyo  bir de bu benim kafam karıştı ya :S

Hmm... İlginç. Ama doğruluğu nedir tartışılır.

Sayfa: [ 1 ]