|
||
| İşte en çok kullanılan adlar ve soyadlar Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, "ilk beşleri" açıkladı 01.02.2010 İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü istatistiklerine göre, en çok kullanılan 5 soyadı şöyle: Yılmaz, Kaya, Demir, Çelik ve Şahin En çok kullanılan 5 erkek ismi: Mehmet, Mustafa, Ahmet, Ali ve Hüseyin En çok kullanılan 5 bayan ismi: Fatma, Ayşe, Emine, Hatice, Zeynep 2008'de doğan çocuklara hangi isimler verildi? Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2008'de doğan çocuklarda en çok 'Yusuf, Arda, Mustafa, Ahmet, Mehmet' ismi, kız çocuklarda ise 'Merve, Yağmur, İrem, Zeynep, Elif' isimleri kullanılmış. |
||
|
||
Her yerde ilk 5'teyim yahu..
|
||
|
||
| bende... paylaşım için teşekkkürler Kübra abla | ||
|
||
Yılmaz, Demir,Kaya,Çelik soyisimlerine heryerde rastladım.. Okullarda,Sokakta... .Her yerde ![]() Paylasımın için teşekkür ederim Küb
|
||
|
||
bizim sınıfta soyadı Demir olan 3 kişi var ![]() |
||
|
||
Hmmm benimde sınıf arkadaşım vardı Hazal Kaya diye..
|
||
|
||
| bir adamda varmış ogularının adını şahin,dogan,kartal koymuş sebep:tofaşın modelleri:) tofaştan araba istiyormuş adam |
||
|
||
Kübraa Soyadlarımız en çok kullanılan 5 soyadı arasına girmiş..
|
||
|
||
Yılmaz, Demir,Kaya,Çelik soyisimlerine heryerde rastladım.. bende.. Okullarda,Sokakta... .Her yerde ![]() Paylasımın için teşekkür ederim Küb ![]() son zamanlarda karşıma çok Elif çıkıyor sınıftada 3 Elifiz. ismimi eskiycek ya
|
||
|
||
kaya :D
|
||
|
||
Yılmaz. Benimki değil ama.
|
||
|
||
Hmmm benimde sınıf arkadaşım vardı Hazal Kaya diye.. ![]() Kübraa Soyadlarımız en çok kullanılan 5 soyadı arasına girmiş.. Evet.. En güzeli de aynı soyadından arkadaşının olması.. Bazı yerlerde kardeş indiriminden yararlanabilirsin.. =P¨¨ Ben teşekkür ederim arkadaşlar : ) |
||