|
||
| DE HADİ buyrun izeyipte çok beğendiklerinizz arşivlerinzdeki filmlerr paylaşın bzmlee | ||
|
||
| RADİO CUBA GOODİNG JUNİOR oynuyo süper bi film azmin elinden hiç bişiyin kurtulamayacagının en büyüq örneği bi forest gump war tom hanks in o da süper bi film bu 2 filmden 1 i mutlaka izleyin |
||
|
||
| Arsivde olupta encok begendiklerim;Star Wars tum bolumler,Tarantino nun neredeyse tamami,Gelibolu,We were soldiers,Platoon,James Bond tum bolumler. | ||
|
||
| star wars bi türlü izleyemedim cokkk merak ediorum we were soldiers da güzel ama biraz propaganda war her zmanki gibi shaun connery!!!adamım o bondlardan |
||
|
||
| Star wars ve scary movie serilerini öneririm | ||
|
||
| hmmm o zmn yarın cd nin yolu göründü:D |
||
|
||
| Sadece Star Wars biraz zamanini alicak E.T.A ,alti bolum her bolum yaklasik iki saat yani uzun bir inceleme olucak gibi... | ||
|
||
zamandan başka bişiyim yok yaşıtlarım öss ye hazırlanırken ben öle oturuyom bu sene girmicem |
||
|
||
| harry potter, scary movie, son durak ve son osmanlı başka aklıma gelmedi.... | ||
|
||
starwars serisini izlemeyen film izledim demesin bi kere Hastayım sw serisine....
|
||
|
||
| film modu olarak utaniyorum izleyemedim daha sw serisini cok burda sadece sith in intikamı var |
||
|
||
film modu olarak utaniyorum izleyemedim daha sw serisini cok burda sadece sith in intikamı var bende izlemedmm utanmaa
|
||
|
||
bende izlemedmm utanmaa bende izlemedim en iisi star worsu izlemeyenler derneğini oluşturalım:D
![]() |
||
|
||
| işte emre den izlenmesi gerekn filmler 1-ANİBAL 2-FOREST GUMP 3-KANLI ELMAS 4-BRAVEHEART 5-RAY 6-ŞANSLI SLEVİN 7-MOTORSİKLET GÜNLÜKLERİ 8-FEARLESS 9-MYTH (EFSANE) 10-ER RYAN I KURTARMAK (SAVE PRİVATE RYAN) |
||
|
||
| Kan ve Cikolata (Blood & Chocolate),benim cok hosuma gitti.Modern bir kurt adam hikayesi,daha dogrusu bir kurt kadin.Filmdeki oyuncularin performansi cok iyi,bunun yani sira yerinde kullanilan az sayida efekt bir baska guzellik katiyor.Kurtlar da bir baska tabi.Ormanda kizin kosarak bir agac kutugunun uzerinden ziplayip,havada yavas yavas beyaz bir kurda donusme sahnesine dikkat... | ||