|
||
| +18 Fıkraların kaldırılması taraftarıyım.Bizim forumumuz böyle şeyler içermesin | ||
|
||
| bencede.. | ||
|
||
| katılıyorum...böyle her foruma örnek olabilcek olan bi forurumdayız...bize yakışmıyor bence... | ||
|
||
| Beni rahatsız eden bir durum yok katılmıyorum herkesin ilgi alanı farklı olabilir. İşi olmayan o bölümde bulunmaz zaten. | ||
|
||
Beni rahatsız eden bir durum yok katılmıyorum herkesin ilgi alanı farklı olabilir. İşi olmayan o bölümde bulunmaz zaten. Bencede bu sadece mizah ayrıca bazıları gerçekten komik olabiliyor..
|
||
|
||
Bencede bu sadece mizah ayrıca bazıları gerçekten komik olabiliyor.. ![]() komik olduğu kadar tiksindirici.. |
||
|
||
komik olduğu kadar tiksindirici.. O zaman o bölümle ilgilenmemelisin |
||
|
||
O zaman o bölümle ilgilenmemelisin İste sonuç bu ıtıraz olan yazsın yoksa 1 gün içinde kilitliyceğim. |
||
|
||
O zaman o bölümle ilgilenmemelisin nasıl ilgilenmeliyim +18 deyince aklına başka ne geliyor... kilitleyebilirsiniz.. |
||
|
||
| locked. | ||
|
||
nasıl ilgilenmeliyim +18 deyince aklına başka ne geliyor... kilitleyebilirsiniz.. Mouseın carkı varya o bölümü gördüğünde mouseın carkını asağı yada yukarı yapıcaksın bu kadar basit kusura bakma sedacım. |
||