PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Korkunç Hikayeler

Konu: Evdeki Büyü Bizi Takip Ediyordu

Sayfa: [ 1 ]

brcsaqo1905 27.01.2010 11:11:05
Bundan 5-6 yıl önceydi.Ben 10-11 yaşlarındaydım.Birgün evimize akrabamız olan bir teyze ve çocukları gelmişti.Teyze oturma odasında namaz kılacaktı.5 dk olmadan salona geldi ve "Ben orada namaz kılamam,çok kötü hayvan ölüsü gibi bir koku kokuyor diyordu.(o teyzeyi de o akşam bizde karabasanlar bastırmış)Bizde 1-2 gün önceden fark etmiştik fakat koku o kadar belirgin değildi.Evimiz 6.kattaydı ve herhangi bir hayvanın da girmesi olanaksızdı.Evi aradık herhangi birşey de yoktu.Birgün babam iş toplantısına şehir dışına gitmişti.Abim ve ben yalnızdık evde.Annem de işteydi.Yine aynı odada o koku kokuyordu fakat diğer odalarda yoktu.Çıktık odadan abimle.Sonra annem geldi.Yemek yiyecektik.Annem yemeği hazırlıyordu.Bizde abimle salondaydık.Sonra o kokunun geldiğini fark ettik yine.Gittik anneme söyledik fakat kokunun mutfağa geldiğini de fark ettik.Salona gittik tekrardan koku ordaydı yine.Sonra yemeği yedikten sonra abimle odamıza gittik.Koku başta yoktu yine geldi.Annem de salona gidince kokunun yine oraya geldiğini söyledi.Baktık diğer odalara koku var mı diye.İlk önce olmuyordu fakat odaya girdiğimizden 1 dk'ya kalmadan yine geliyordu koku.Yani bizi takip ediyordu.O evde başka şeyler de oluyordu:Gece uyurken kendiliğinden müzik seti açılıyordu son ses.Karabasanlar bastırıyordu evimize gelen misafirleri.Bende siyah bir el görmüştüm.(Siyah El diye önceden paylaşmıştım olayı)Neyse annem hocaya gitmiş.Hoca da: "Üzerinizde büyü var eve gidince birşey bulacaksınız.Bulduğunuz şeyi ya yakın ya da bir akan suya atın(göl gibi)"demiş.O gün de annem evde muska buldu.Sonra onu götürüp bir göle attılar.Daha sonra da o evden taşındık.

Sayfa: [ 1 ]