|
||
| Sadece enistein bulmuş ya da kimse bulamamış öyle bir şey tam hatırlamıyorum!.. x den o ya geleceksiniz! amma her kutudan sadece 1 kere geçme hakkınız var ve her kutudan geçmek zorundasınız Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| bence tam yazmadın bu kadar kolay degil.. | ||
|
||
| tam yapabildin mi kolaysa ahmet | ||
|
||
| 1. Karelerin üstünden 2 defa geçilemez. 2. Herhangi bir kareden diğer kareye atlanamaz. 3. Boş kare bırakılamaz. 4. Karelerin çarprazlarından geçilemez. 5. Başlangıç karesi aynı zamanda bitiş noktası olmak zorundadır. 6. Başlangıç karesine sadece bittiğinde gelebiliriz. 7. Yeni olarak ek bir kare çizilemez. |
||
|
||
Bu soruyu kimse çözümez.. Çünkü çözümü yok.. Önceden görmüştüm bu soruyu ama sonradan öğrendim ki çözümü yokmuş..
|
||
|
||
| Evet Ahmet lütfen paintten çiz ve göster CalipH ye katılıyorum ama eistein çözmüş diye hatırlıyorum | ||
|
||
| yaptım paintende foruma nasıl yapıştıracacagım? print screena tıkladım painte ctrl+v yaptım foruma nasıl yapcagımı unuttum | ||
|
||
ben yapamadım ya 2 tane karenin üstünden geçerek yaptım
|
||
|
||
| ben yaptım ama dogru mu bilmiyorum foruma nasıl koyucagım print screen la ilgiliydi |
||
|
||
yaptım paintende foruma nasıl yapıştıracacagım? print screena tıkladım painte ctrl+v yaptım foruma nasıl yapcagımı unuttum Ahmet kendi yazdığın kuralları bir daha oku.. Boşuna uğraşma çözümü yok..
|
||
|
||
| evet tamam buraya gelse yanlış mı görürsünüz | ||
|
||
ne yaparsan yap olmuyo kağıda çizdm her gün uğrasıyorum ama olmuyo
|
||
|
||
| Ahmet paintten çizdikten sonra masaüstüne kadet googleye hızlı resim yaz oradan gözattan çizdiğini seç tamam de yükle de sonra çıkan sayfadan Forum 3 ün adresini buraya yapıştır resim burada çıkacaktır. | ||
|
||
| biliyorum hergün upload ediyor o siteden düzgün degil ama idare edin Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
iyi de x den çıkacak sın
|
||