PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Korkunç Hikayeler

Konu: Her İnsanın Bir Cini Varmış !

Sayfa: [ 1 ]

brcsaqo1905 27.01.2010 10:47:54
Olayı bana arkadaşım anlatmıştı.Onların üst kat komşusu bir cami hocasıymış ve onun başından geçmiş.Bir gün evinde kuran okurken yanında birşey belirmiş.(Üç harfliymiş).Hocaya "Dile benden ne dilersen demiş."(bana saçma geldi Alaaddin'in cini gibi .Ama dalga geçmeyeyim .)Hoca da demiş "Burdan kaybol" diye.Cin de kaybolmuş .Hoca'nın dediğine göre de her insanın bir cini varmış.Eğer onlar gelir ve gönderemezsen sana musallat olurlarmış . Kararsız

Metal Militanı 04.02.2010 00:10:00
Cinlerde insan gibi yaratılmış. İyileri ve kötüleri var. Eğer kötü bir cin gelirse zaten senin onu göndermene bakmadan musallat olur sana. Bu ayrı bir konuda, cinlerde insanlar gibi özgür varlıklar. Onlarda Allah'a kulluk etsinler diye yaratılmışlar. Bizden tek farkları farklı boyutlarda yaşıyor olmamız. Yani her insanın bir cini var diye bir şey olacağına inanmıyorum. Sen bir cinin insanı mısın?

EnesCan_61 04.02.2010 00:20:11
Cinlerde insan gibi yaratılmış. İyileri ve kötüleri var. Eğer kötü bir cin gelirse zaten senin onu göndermene bakmadan musallat olur sana. Bu ayrı bir konuda, cinlerde insanlar gibi özgür varlıklar. Onlarda Allah'a kulluk etsinler diye yaratılmışlar. Bizden tek farkları farklı boyutlarda yaşıyor olmamız. Yani her insanın bir cini var diye bir şey olacağına inanmıyorum. Sen bir cinin insanı mısın?

katılıyorum...

herşeyin en iyisini Allah bilir...

Sayfa: [ 1 ]