PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Korkunç Hikayeler

Konu: arkadaşlar benim başımdan geçen olayı anlatmak istiyorummm

Sayfa: [ 1 ]

ecem.ecem 25.01.2010 12:27:13
arkadaşlar başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum...) ben bi gün evde oturuyordum. sonra arkadaşım esra gelidi korku flmi izliycektik ondan sonra arkadaşım esra bize geldi korku flimini izlemeye başladık izlerken birden arkadaşıma bişeyler olmaya başladı bn çk korktum arkadaşımın elleri ve ayakları ters dönmeye başladı gözleri bembeyaz oldu... Üzgün Üzgün Üzgün ben dualar okumaya başladım ..) ama faydası yoktu sonra birden aklıma ayetel-kürsi geldi hemen onun okumaya başladım ve arkadaşımın içindeki şey birden bana peşini bırkmıycam dedi ve arkadaşımın içinden çıktı.... sonra ben bi hocaya gittim(bu arada arkadaşımı kaybettik Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan ) hoca bana sen bunlarla çok uğraşmışsın dedi bana bi muska verdi ben eve sabah 15:30 da geldim bir anda zil çaldı tv izlerken kapıyı açtım kimse yoktu bidaha çaldı baktım bide ne göreyimmmmm karşımda esra ve kız kardeşi elleri ve ayakları ters gözleri bem beyazz ben birden kaçtım tekrar hocaya gittim hoca bana sen ayetel-kürsiyi hergün 25 defa yatmadan önce oku dedi bende her gün okumaya başladım ve bidaha onlarla uğraşmadım uğraşmadığım için bana bişe yapamıyorlar                                                                                                                             siz siz olun cinlerle uğraşmayın ve yatmadan önce 25 defa ayetel-kürsi okuyunn Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan                                                                       

FighteR´Fox 26.01.2010 12:57:02
Yani yalan yanlıs seyleri paylasmayı ne kadar cok seviosunuz yok arkadaslarının ayakları ters donmus falan :S

ecem.ecem 27.01.2010 14:15:20
bu alıntıdır ama altına yazmayı unuttum  Masum Masum Masum

Sayfa: [ 1 ]