|
||
| susacak kadar biLe yanımda deqilmişsin... qeç farkettim... aCımaz benim canım biR düs biR qerCeim ... nokta konmus bitmis en qüzeL hikayem ... kaLbime qömDüm keFensiz öLüLerimi ... kinimLe чa$aчıP neFretimLe öLeceksin . Tut ellerimi Sakи bırakma AğLarsm Sиa sarıLp SiLme gözyaşLarmı Bağırmaya haykırmaya çaLışırsm sиa oLaи sevgimi sakи susturmaya çaLışma иoLr sarıL Çözme koLLarиı boynmdn Sımsıkı sarL sadece Sakи susma NeFesиi esirgeme teиimdn ßana SarıLıp ßir Kere HerŞey Çoq qüseL oLucakdießilseydN umrumdA oLmazdı hiÇ ßişeY ! sahte qülüşLer aLtında sakLadığım mutLuLuk resmLernin hepsni siLdm. aLınmayın oLmadığım qbi qörünmek bana qöre değilmiş... Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim... saNma yaLanLar içiNdé Bén qiBi Bi doqRu buLursunN..! KaLbim qizLi Bahçé... kalbimin yolları ıssız g*tün yerse geçersinAdam olanı da gördükanca lafta seversin. sonbaharda yaprakları dökülen ağaçlar gibiyim.. benimde umutlarım döküldü! son bi yaprağım kaldı güçsüz dallarımda.. şimdi tek çabam onu büyük fırtınalara karşı korumak! En zoru seninleyken sensiz olmakmış* Arkası yarın olmuş hayat yarı leziz yarı bayat. (!) x/ Ben senin saçlarını suçlar bakışlarını Geveze susuşlarını bile özledim.. уαzмαk ιѕтєяιм α∂ıмı ∂ єƒαℓαя¢α..∂υ∂αкℓαяıмℓα ∂υ∂αкℓαяıηα.. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha...^^ HatıraLaaarr.. hatıraLar unutuLmaz. duyquLarıma esir oLuorm seni qörünce. insan bin kere mi yanıyor bir kere sevince. Ruh bedenden ayrıLıyor çekimine qirdm. Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim BeLqie umRUnda biLe deiL ama Bn senSizLiqi seFmedim.. söLe bna seBepsiZ aFFederMy aShq..?? SefeN bu qaLbin çıqLıqlarnDa duaLarınDa biLe haLa Sn varSın hiÇmi duuMuorSn..? Dünya uMrumdA deiLqie havLaan qöpeqLer uMrumDa oLsun..! qiDerSn sheNy aRarım.. qiDerSn Can aLırım.. soNa CanıMa qıaRm yeMnim oLzun.. YaR qiTme ben sensis yaShaYamam..yaR qiTme qözbebeimsn dayanamam..duR qiTme seviorm unutamam..yaR qiTme ichmdesn atamam.! Suda eRieN aSpriN qiBiiM... HoşurTuLu ve paRamparÇa.. saNa fasLa qeLdiiMi havLayaRaqh deiLde qoNuşaRaqh sölemei deNeseeDin iÇimDeqie hayVan seFqiSy bu qdR asaLmış oLmııCaqhDı..!! Yalanlarla kurduğun dünyamı gerçeklerin yıktı! Sen gözlerimde bir renk Kulaklarımda bir ses ve içimde bir nefes Olarak kalacaksın… * Ölmek vardır aşkta ama uğruna ölemeye değecek bir şeyler yaptıysan… kırılan / her / parçada / senin / yüzünle / karşılaşıyorum ! .. Sessize aldım hayatımdaki herşeyi.. Sana üç sözüm war insan oL insan oLmaya çaLış insan oLmak için uraş Hayt her zamn böyLe şansLar sunmaz insna... Sundqnda da bunun deqerini bLmek qerek. Ve benbna verdiqi bu şansı sonuna kadar kuLLanmaya kararLym. Bir öyküsn sn artk... Hep yazıLack;amaSonu qeLmeyecek bir öykü^^. Bir masaLdı bu.. Hep sen anLattın... Çocuktum.. İnandım... ıssız sokaqın ... O pis kö$éSindé AqLayarak öLmék istiorm! ßuL Damarımı/ßas iLacı~Dindir Acımı .. Hersey bıraktıqın qibi Ama ben haric.. 0Lmadı sensiz..! Sen bilmesende anlamasanda.. Sevgimi sen tahmin edemezsin! unutmak istedim.. istemek unutmaya yetmedi.. istemek seni bana getirmedi.. istemek yetmedi.. Hatırlarsan ? Alışırsın demiştin bebeğim.. Bak! Alıştırdım kendime Yalnızım Demeyi! sen kaybettn gidi$in aglatmz. Hatıralar hiç silinmiyor.. Hiç silemediğim gözlerin gibi..(!) Ayna yazılar vardır; ruhuna çevrilmiş... Bakmayı bilirsen kıymetli kelimeler... En kuytu köşelerinde yapacağın bir gezinti kendine bile itiraf edemediklerini çıkarıverir günyüzüne... Karanlığa güneş açar ve sersemce fikirlerin yere basmaya başlar. İşte o zaman... Ne suskunluğun anlamı ne seslerin karmaşası kalır. Sadece "beyazın üstüne siyah"... tek ßaşımı deiLL ßiriyLe warım ßenn… hany kaDerindm ya seinn ee kaDeri hiç bir şey siLemesdii.. ama qiddn baq biddmm. Bitirdn hayat hikayemi.. iyiLeşirmi kaLbde bıraktıqn yanık izi… 2 yastıqLa 1 çaRşafdı aLdatıLışımn tek tanıqı.. heR aşkk asidir deRdn hani aşk qimseye boyun eqmesdi.. a+ş+k=shen-ben=? utanmak elde değilkie düsüürken seni onu cok seviyorum ama baskasının boyumdan büyüklerini sevdim bana değer vermediler ölüüncede sevsem seni |
||
|
||
| konu sabit... +1 |
||