|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
| 77 Defa bakılmış gayte de ilginç bir konu ama yorum yazmamışsınız beyler :S Kardeş emeğine sağlık güzel paylaşım ve gerçekten sıyırmış
|
||
|
||
Gerçekten de başarılı bir insan ![]() Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum Neyse devam etsin o biz bakalım ![]() Teşekkürler konu içinn. |
||
|
||
Allah akıl fikir versin.. Ne yapmış adam öyle sabah sabah hiç iyi olmadı..
|
||
|
||
Allah akıl fikir versin.. Ne yapmış adam öyle sabah sabah hiç iyi olmadı.. ![]() Sen böyle şeylere üzülür müydün hiçç.. ![]() Gayet soğukkanlı karşıladım ben bu durumu çünkü komik geldi Adam alıştığı için acımıyordur nereden biliyorum ? Örnek vereyim hemen ![]() 3-4 yıl önce elimde cam bardak vardı kırmaya çalışıyordum başardım ama bardağı başı parmağıma girdi. Hissetmedim çünkü bakmıyordum sonra arkadaşım kanıyor dedi baktım aa evet bardak girmiş dedim güldüm çıkardım ve suya tuttum Damarım kesilmiş kanama zor durdu Neyse böyle işte eğer damara falan bir şey olursa hissetmezsin diye düşünüyorum
|
||
|
||
Sen böyle şeylere üzülür müydün hiçç.. ![]() Gayet soğukkanlı karşıladım ben bu durumu çünkü komik geldi Adam alıştığı için acımıyordur nereden biliyorum ? Örnek vereyim hemen ![]() 3-4 yıl önce elimde cam bardak vardı kırmaya çalışıyordum başardım ama bardağı başı parmağıma girdi. Hissetmedim çünkü bakmıyordum sonra arkadaşım kanıyor dedi baktım aa evet bardak girmiş dedim güldüm çıkardım ve suya tuttum Damarım kesilmiş kanama zor durdu Neyse böyle işte eğer damara falan bir şey olursa hissetmezsin diye düşünüyorum ![]()
|
||
|
||
| ööööö iğrenç kızlar gibi yorum yaptım ama tiksindirdi beni bu görüntü. | ||
|
||
Etkilenmemde sabah aç karma kötü oldu.. Herif alışmış vücudunda 3. açıklık yapmış ![]() ![]() Herif tam bir deli :S Bu arada gerçekten iğrenç ![]() |
||
|
||
Gerçekten kafayı sıyırmış. Dikkat ederseniz diğer yerleride kesmiş..
|
||
|
||
Gerçekten kafayı sıyırmış. Dikkat ederseniz diğer yerleride kesmiş.. Evet psikopat . Her yerini kesmiş. Bir delik kalmıştı :S
![]() |
||