|
||
| Bu olayı bir radyo programının "korku gecesi"nde kişinin kendi azından dinledim. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama inanıyorum. ![]() Olay; Ali ismindeki bir adam bundan 15-20 yıl önce henüz daha gençken bir inşaatta çalışıyor.İnşaattaki herkes mola verip dağılıyorlar.Ali inşatta yalnız kalıyor ve inşaatın üst katına çıkıyor.Orada da beraber çalıştığı bir arkadaşını görüyor.Ali ona "Sen gitmemiş miydin?" felan diyor.Ama arkadaşından ses yok.Daha sonra Ali karşısına baktığında 2 metre boyunda iki tane çok güzel kız görüyor.Fakat neden inşaata geldiklerini ve nasıl girdiklerini anlamıyor.Sonra bu iki kız Ali'nin koluna giriyor önünde de Ali'nin beraber çalıştığı arkadaşı var.Ali,birden arkadaşının ayaklarına bakıyor ve de ne görsün !! Arkadaşının ayakları ters.Sonra yanındaki kızlara bakıyor ve onlarında ayakları ters.Ali Hemen Kur'an-ı Kerim'den sureler okumaya başlıyor ve hepsi yok oluyor... |
||
|
||
| Saçma Gibi biraz.. ?? Bu tür Hikayelerle Çok karşılaşıyorum bıkmaya başladım artık.. |
||
|
||
Saçma Gibi biraz.. ?? [Bu tür Hikayelerle Çok karşılaşıyorum bıkmaya başladım artık.. Gerçektir diye savunamayacağım .. ![]() Sonuçta benim başımdan geçmedi,dinledim ... Paylaşmak istedim,bu konuda çok mesaj olduğunu bilseydim yazmadım . ![]() |
||
|
||
| Bende geçen bir maç izledim... İnler 3 Cinler 2 olarak gidiyordu. Ama Cinlerin ayakları ters olduğundan yenilecekleri baştan belliydi zaten. Maç 5-2 olarak bitti. Tövbe tövbe... Adamı çileden çıkarırlar. Arkadaşım bunu internete yaymakla sadece parmaklarını yormuşsun bu tamamen saçmalık. Ama bizimle paylaşmak için sarfettiğin emek için teşekkürler. |
||
|
||
| Ben zaten dediğim gibi paylaşmak istedim... (: Böyle eleştiri alacağını bilseydim zaten hiç uğraşmazdım . ! Neyse,öğrenmiş oldum. |
||
|
||
| Arkadaşlar ne bu yorumlar ?! Arkadaş bizim için emek harcamış ve yazmış ! (Bu tarz yorumlar tekrarlanmasın lütfen.) Teşekkürler brcsaqo1905 .. (: |
||
|
||
| Teşekkürler =) | ||
|
||
Bende geçen bir maç izledim... İnler 3 Cinler 2 olarak gidiyordu. Ama Cinlerin ayakları ters olduğundan yenilecekleri baştan belliydi zaten. Maç 5-2 olarak bitti. Tövbe tövbe... Adamı çileden çıkarırlar. Arkadaşım bunu internete yaymakla sadece parmaklarını yormuşsun bu tamamen saçmalık. Ama bizimle paylaşmak için sarfettiğin emek için teşekkürler. kimseye ters davranmak zorunda değilsin kardeş ![]() Arkadaş sadece paylaşmak istemiş okumak zorunda değilsiniz... bu arada paylaşım için teşekkürler brcsaqo1905... |
||
|
||
| Rica ederim .. =) +1.. |
||