|
||
| evet...sorularınızı alıyım... | ||
|
||
| Adın : Yaş : Kaçıncı sınıf öğrencisisin : Nerede yaşıyorsun : Ne tarz müzik dinlersin : Basketbolu ne zamandır oynuyorsun : |
||
|
||
| Adın :Mine Yaş :13 Kaçıncı sınıf öğrencisisin :7 Nerede yaşıyorsun :Ankara Ne tarz müzik dinlersin :Rock(ölümünee:D) Basketbolu ne zamandır oynuyorsun :2 senedir...(aslada bırakmicam...WNBA oyuncusu olcam...) |
||
|
||
2 Senedir vay ![]() Ben uzun süre oynadım bırakmak zorunda kaldım benım yerımede oyna canım ınsallah ıstedıgın yerlere gelırsın ![]() Pekı kıtap okumayı sevıyormusun ?? |
||
|
||
| inşallah... kitap okumayı severim
|
||
|
||
| Forumda En Sevdiğin üyeler: En sevdiğin Yemek: En sevdiğin içecek: En Sevdiğin Şarkıcı ve onun En sevdiğin şarkısı :
|
||
|
||
| Forumda En Sevdiğin üyeler: The_Colt,Ömer,ELif,Cemal,Ebru,Rumeysa,MEhmet abi,Akın abi....Devamı vardır:D:D En sevdiğin Yemek:Pizza:D:D En sevdiğin içecek: power rade:D:D En Sevdiğin Şarkıcı ve onun En sevdiğin şarkısı : DOğu Bosphorus-Ruhuma es(değişebilir bu:D) |
||
|
||
En sevdiğin içecek: power rade:D:D Limon-Portakallısı süper xD |
||
|
||
bencede süper iyi seçim ben arkadaşımla power rade içip dershanenin 8. katına inip çıkmıştık bişey olmamaıştı yinede seviyorum ama ))Sorum: İzmir'e gelmeyi düşünüyomusun? Rey sadece benim abim olsa kızarmısın? Hala sana mektup yazıcam diyorum inanmıyosun..Neden? Not:Evine bir gün mektup gelirse şaşırma xD
|
||
|
||
Forumda En Sevdiğin üyeler: The_Colt,Ömer,ELif,Cemal,Ebru,Rumeysa,MEhmet abi,Akın abi....Devamı vardır:D:D En sevdiğin Yemek:Pizza:D:D En sevdiğin içecek: power rade:D:D En Sevdiğin Şarkıcı ve onun En sevdiğin şarkısı : DOğu Bosphorus-Ruhuma es(değişebilir bu:D) aa beni de yazmış vay be teşekkürler min
|
||