PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Geyik bölümü

Konu: U.G.G (Ulan-Gına-Geldi) :D :D

Sayfa: [ 1 ] 2

~Moody~ 27.12.2009 17:51:48
Kendi tespitimdir.. Kahkaha yorumları Ek$i sözlükte dolaşırken gördüm.. Son zamanların en gözde botlarından. Güya moda deniliyor..

Ayrıca şu da gözden kaçırılmamalı.. "İlk Ugg’ı Kadirizm keşfetti" Sırıtan

Yorumlar

Bunlar sadece bir kaçı.. Kahkaha

cameron diaz'in giymesiyle irlikte moda olmus anlamsiz botlari yapan marka. los angeles'ta bu eskimo botlarini giyenler icin kullanabilecek bir unlem.

kizlarin, herbi$eyin altina giydikleri, rezalet gorunen cizmeler. buyuk ihtimalle rahattirlar ama insan uzerine t-shirt, etek giyip altina da bunlari cekince resmen garip gorunuyor.

son derece rahat oldugu soyleniyor ama son derece sekilsiz seyler bunlar.kendilerini "farkli hissetmek" icin abiye kiyafetlerin altina bu botlari giyen pek cok ünlü var elbet.yakinda yurdumuzun trendy and friendly genclerinin arasinda da son derece popüler olacagi kesin.

birlesik devletlerde o kadar moda olmustur ki, sanmiyorum ki bunlari kisin bir kere olsun ayagina gecirmemis guzel kiz bulunsun, son derece zevksiz bir olay olmasina ragmen mini etek altinda anlasilmaz derecede seksi bir gorunum yaratip cirkin ama seksi listesine en tepeden girmistir. kalin bilekli hatunlara istidham yaratircasina siz de mini etek giyebilirsiniz demektedir. bunu giyen kizlar eminim kendini cakil gibi hissediyordur, ben de bazi bazi bambam olmak istiyorum.*

.ugg almak dövme yaptırmak gibidir. sürekli yenisini istersiniz ve sürekli yenisini isteyeceğinizi bildiğiniz için, "ya bebek mavisi de gelirse?" diyerek paranızı ugg'a ayırır, başka da hiçbir ayakkabı alamazsınız
başkasının ayağında sizde olmayan bir renk -ki bir trilyon modeli ve rengi varmış gibi gelir insana- gördüğünüzde, bir bakmışsınız ki senelerdir ağzınıza götürmediğiniz ellerinizin tırnaklarını, köküne kadar yemişsiniz

abd'de her iki kızın birinin ayağında bulunuyor bu meret. gına geldi ulan. erkekler için olanı da var şimdi lakin henüz sokakta göremedim. kuzu derisiymiş, klimalıymış... bunları daha estetik bir ayakkabıya uygulamak da mümkün. astronotların aya çıkarken giydiği botlara benziyor.

ozentiligin, gorgusuzlugun ve zevksizligin amerika'da cisimlesmis hali. Sırıtan

EternalSunshine 27.12.2009 17:54:39
Yazın converse kışın ugg modası .. Kahkaha

Bir forumdada birisi konu açmış , olamaz kız kardeşim ugg almış diye.. Kahkaha
Teşekkürler Seda*m.

~Moody~ 27.12.2009 18:00:47
Converse şekil itibariyle ugg yi solluyor.. çeşit çeşit converse giydim hiçbirinin modası geçmez.. ama bu ugg denilen şeyler 3 yıl öncenin modası.. ayrıca sevemedim ben Kahkaha

deADLy* 27.12.2009 18:14:31
Hatırlatında size doğum günlerinizde hediye olarak ugg aliyim  Dil çıkaran

~Moody~ 27.12.2009 18:15:22
kardeş hatrı için 1 defa evde giyerim.. xDD sonra onu saklar kardeşinin doğum gününde ona hediye ederim Kahkaha Kahkaha

deADLy* 27.12.2009 18:20:21
Ver ver 2.el satılıyomuş galiba  Kahkaha

EternalSunshine 27.12.2009 18:28:34

Al ben anneme veririm temizlik yaparken falan  giyer Sırıtan Sırıtan

~Moody~ 27.12.2009 18:29:50

Al ben anneme veririm temizlik yaparken falan  giyer Sırıtan Sırıtan
ooo.... Okan söz sende Kahkaha

deADLy* 27.12.2009 18:38:32
Sosyal yardımlaşmaya verelim daha iyi olur , onlarada zaten 2 tane ugg lazımdı  Kahkaha

uAkon 30.12.2009 16:24:01
Kadir abimiz fazla abartmış ama ben beğeniyorum yahu giyenlere yakışıyor bu ayı pençeleri Kahkaha

EternalSunshine 30.12.2009 20:03:33
Çok iyiymiş ya.. Kahkaha İtiraf ediyorum bir ara bende almayı düşünüyordum Utandım

~Moody~ 30.12.2009 20:53:02
Akın'ın ayı pençeleri benzetmesini sevdim.. Kahkaha

Metal Militanı 31.12.2009 20:13:42
Bu ugg için Ekşisözlük yazarlarının daha güzel tabirleri varda buraya yazarsam ban yerim. Gülümseme

Ayrıca bu ayakkabıların hepsi aynı şey. Converse, ugg falan. Aynı sistemin aynı dayatmaları. Aralarında hiçbir fark yok.

LaidToRest~ 23.01.2010 11:33:13
Bu Uggleri görüyorum yolda giyenleri falan acayip itici geliyo bana ya nasıl giyiyolar onları Kahkaha
Palet gibi ya Kahkaha
Bi ara ikizimde alıcaktıda vazgeçti sonra Kahkaha keşke alsaymış bol bol gülerdim Dil çıkaran Kahkaha

hidden soul 04.02.2010 18:09:07
gamze; özge onları görünce gülüyo artık.palet diyo  Şaşırmış Dil çıkaran

Sayfa: [ 1 ] 2