|
||
![]() Bu adam testeresiyle üzerinize geliyor... Tepkiniz ne olurdu? |
||
|
||
Koşarak Uzaklaşırdım Heralde..
|
||
|
||
Noluyor Uleyn Diye Bağırırdım ![]() Tövbe eder Kaçardım ![]() |
||
|
||
Noluyor Uleyn Diye Bağırırdım bende ama uleyn kısmını uzatırdım![]() Tövbe eder Kaçardım ![]() |
||
|
||
Abi beni değil arkadaki kabloyu keseceksin derim..
|
||
|
||
Bir sigara uzatır muhabbet ederdim Testeresinin küçük olduğunu çok zorlanacağını belirtirdim daha büyük bir testerenin daha uygun olacağını söylerdim.Öleceğim zaten bende zevk almalıyım......
|
||
|
||
Elime ne geçerse fırlatırım sonra tabanlara kuvvet
|
||
|
||
abi kendini yorma ben korkudan bir kaç saniyede ölürüm zaten derim boşuna testereyi kana bulama derim.
|
||
|
||
Bir sigara uzatır muhabbet ederdim Testeresinin küçük olduğunu çok zorlanacağını belirtirdim daha büyük bir testerenin daha uygun olacağını söylerdim.Öleceğim zaten bende zevk almalıyım......Akın korkutma beni ![]() Ben arkanda biri var derdim bakarsa topuk bakmazsa 3 Kulhuvallah 1 Elham
|
||
|
||
Abi maske Uymamış Derim
|
||
|
||
| Sünnet olmuş küçük çocuklar gibi durmuş. | ||
|
||
Akın korkutma beni ![]() Ne yapayim Okan testeresi gerçekten küçük ama çok zorlanır eziyete dönüşür ölüm ![]() Hem bu testere bana uygun bir şey değil bana daha farklı bir ölüm lazım Heyecan olacak, kolumu kesecek verecek bakacağım koluma,inceleyeceğim onu sonra muhabbet edeceğiz yoksa basit bir ölüm memnun etmez
|
||
|
||
en azından motorlu testere ben bu testereyi direk bizim motorsuz testere necmiye yönlendiririm. görsün motorlu testeremi motorsuz testeremi daha çok acı verir.
|
||
|
||
Film yapımcısıyım derim tam senin gibi bi adam arıyoruz derim adamı kafaladıktan sonra kaçarım..
|
||
|
||
adam etek gibi bir şey giymiş bana yetişemez kaçarım ne yapcam
|
||