|
||
вєℓỉи∂α doğum günün kutlu olsun.. nice mutlu yıllara ![]() Pastan ![]() Hediyen ![]() |
||
|
||
İyi ki Doğdun..![]() Bu senin otantik hediyen: ![]()
|
||
|
||
Ablacım .. ![]() İlk banımın sahibii ![]() İlk uyarılarımı aldığım büyük insan ! ![]() 2007nin Aralık ayında tanıştım yorumlarınla ![]() En kötü günümde de en güzel günümde bile benimleydin =) Özellikle son olayda =) Hep beni destekledin iyi ki varsın. İnşallah ömrünün sonuna kadar hepberaber oluruz. Yeni yaşın sana huzur, mutluluk , başarı, sağlık ve yeni dostluklar getirsin.. ![]() Seni çok seviyoruz iyi ki doğdun iyi ki varsın canım ablam Bu da hediyen (: Çam Sakızı Eternal Armağanı ... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap ( Çam sakızıdır. ) =) |
||
|
||
| Doğumgününüzü kutlar sağlık, mutluluk, esenlikler dileriz. Metalcell. (operatör mesaji gibi oldu bende kendi operatörümü açayım dedim )
|
||
|
||
| Büşra ablamız şifresini unuttuğu için giriş yapamıyor. Çok teşekkür etti. |
||
|
||
Kübracığmm, canım benimmm! ![]() Sen olmasaydın şu anda forumda olamazdım ![]() Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım, hala unutulmamış olmak güzel ![]() Doğum günümü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim
|
||
|
||
Kübracığmm, canım benimmm! ![]() Sen olmasaydın şu anda forumda olamazdım ![]() Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım, hala unutulmamış olmak güzel ![]() Doğum günümü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim ![]() Kübracığmm, canım benimmm! ![]() Sen olmasaydın şu anda forumda olamazdım ![]() Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım, hala unutulmamış olmak güzel ![]() Doğum günümü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim ![]() Son Aktif Olma Zamanı: 01 Aralık 2009 1 yıl aradan sonra seni burada görmek çok güzel Canım ablammm ! İyi ki geldiiin !! (: Şifreni hatırlamışken bir daha gitme bir yerlere sakın (: Seni unutmadık , unutmayacağız , unutturmayacağız... <3 <3 <3 |
||
|
||
| nice senelere | ||
|
||
Nice yıllara büşra
|
||
|
||
İyiki Doğdun Nice senelere