|
||
| Rock sevenler RAP sevenlerden başka *Amatör müzisyenler *yerli müzisyenler *yabancı müzisyenler diye ayrı bir başlık olması gerektiğini düşünüyorum.sevdiğimiz grupları ya da öğrendiğimiz grupları orada şarkılarıyla paylaşarak tanınması sağlanabilir.
|
||
|
||
Rock sevenler RAP sevenlerden başka Diğerlerini bilmem ama Amatör Müzisyenler diye bişey olabilir. Ben severim amatörleri gayet iyiler bence *Amatör müzisyenler *yerli müzisyenler *yabancı müzisyenler diye ayrı bir başlık olması gerektiğini düşünüyorum.sevdiğimiz grupları ya da öğrendiğimiz grupları orada şarkılarıyla paylaşarak tanınması sağlanabilir. ![]() ![]() olabilir.. |
||
|
||
| Benim elimde de çok veri var açılırsa gerçekten çok hoş olacak | ||
|
||
| Şimdi düşünüyorum da ne çok bölüm eksiğimiz varmış... :-/ Halbu ki bana hep fazla gibi görünürlerdi.. |
||
|
||
| Olabilir neden olmasın.Diğer admin arkadaşlarla bir görüşelim. | ||
|
||
| Amatör olabilir ama diğerlerinde kararım olumsuz... Fazla saçma olaiblir ama amatör uygundur..
|
||
|
||
| açılıcak mı ? açıldı haberim mi yok? | ||
|
||
| Amatör müzisyenler alt kategorisi açılabilir.Ancak en az 50 konu açılmalı ilk etapta. | ||
|
||
| tamam | ||
|
||
| Açılmış.. Hayırlı olsun
|
||
|
||
Evet teşekkür ederim bu konuyu açmak için bıktırdığım mod ablalarımdan abilerimden özellikle Mavi Abladan ve Burak Abiden özür dilerim ..
|
||