|
||
2009'un Son ayın üyesini seçtik arkadaşlar.. ![]() Konuyu biraz geciktirdik ama gerçekten hakeden bir üyeye verdik rütbeyi. Yeni ayın üyesi EnesCan_61 ! Başarılarının devamını dileriz , rengin, rütben ve hediye +250 repin verilmiştir. Hayırlı olsun ![]() ... |
||
|
||
Hayırlı olsun..
|
||
|
||
| Hayırlı olsun... | ||
|
||
hepinize ayrı ayrı teşekkürler gerçekten çok sevindim.pc-turk ailesi olarak beni onore ettiniz sağolun. |
||
|
||
Hayırlı olsun
|
||
|
||
| hayırlı olsun.. | ||
|
||
Hayırlı olsun abi hayattada "ayın üyesi" seçilmen dileğiyle!
|
||
|
||
Aaaah ahh ben hiç ayın üyesi olmadım biliyor musunuz?
|
||
|
||
| herkese teşekkürler. Hayırlı olsun abi hayattada "ayın üyesi" seçilmen dileğiyle! ![]() sağol cem önemli olan bu dünyadaki mevki değil öbür taraftaki mevki
|
||
|
||
Aaaah ahh ben hiç ayın üyesi olmadım biliyor musunuz? ![]() Sen Pc - Türk'ün ablasısın ayın üyesi neymiş senin yanında... ![]() Varisinde EternalSunshine ![]() herkese teşekkürler. sağol cem önemli olan bu dünyadaki mevki değil öbür taraftaki mevki ![]() Cennette ayın üyesi olursun inşallah
|
||
|
||
Aaaah ahh ben hiç ayın üyesi olmadım biliyor musunuz? ![]() ayın üyesi olmanıza gerek yokki yılın bütün ayları sizin. Sen Pc - Türk'ün ablasısın ayın üyesi neymiş senin yanında... ![]() Varisinde EternalSunshine ![]() Cennette ayın üyesi olursun inşallah ![]() bu inşallah olur
|
||
|
||
| Hayırlı Olsun Başarılarının Devamını Diliyorum... Her Zaman Yaptığın Gibi Futbol'u Boş Bırakma
|
||
|
||
Hayırlı Olsun..
|
||
|
||
Mavi abla yanlız değilsin bende hiç olamadım ayın üyesi ![]() Hayırlı olsun Enescan
|
||
|
||
| Ben geçen yıl Nisan ayının üyesi olmuştum.. ((: Replerimemi, yeni rütbememi yoksa tebriklere mi sevineyim bilememiştim.. ![]() Gerçekten çok güzel bir duygu.. ![]() Hayırlı olsun tekrardan ((: İnşallah istediğin yerlere gelirsin. |
||