|
||
| Sabah gazetesi: Flaş flaş flaş biz öldük!!! Cumhuriyet gazetesi: Ne mutlu Ata'mıza kavuştuk... Star gazetesi: Şok şok şok sonunda koptu Uğur Dündar:Asrın vurgununu ortaya çıkardık..Rüşvetle cennete gidenler..! Mehmet Ali Birand: AKP cennetten kendine yat almış. Yeni Şafak: Mahşerde CHP yine olay çıkardı... Emniyet Müdürlüğü: Cehennemde Ergenekon cephaneliği bulundu... ![]() İbrahim Tatlıses: ALLAH cezamızı verecek.. Kuşum Aydın: Koptuk ayol... ![]() DTP: Ana dilde hesap vermek istiyoruz..... vatan:başbakan teğet geçer diyor. Zaman gazetesi: Biz demiştik kopacağını.... Kamer Genç:halkım için gidemeyeceğim yer yoktur. Seda Sayan:iyiki ikinci çocuğa hamile kalmadım. Zaman::şükürler olsun beklediğimiz gün geldi. Fotomaç:idda ediyoruz zebaniler alır bu maçı. Taraf:hepsi ergenekonun planı cuntanın adı kıyamet Vakit:Beter olun. Hürriyet:vergi cezası burada daha pahalı keşke orda ödeseydik. Ajdar:koptu koptu kıyamet, koptu koptu kıyamet AKP:üçüncü köprümüz sırat geçişinde yetişecek.DURMAK YOK YOLA DEVAM ![]() MHP:sonunda bizi böldüler. İsrail:iran nükleer çalışmaları başımıza dert olacak demiştik. Stv:1.durak,2.yol,3.kapı,4.çıkış,5.boyut,6.his,7,8,9…..biz hep anlatmaya çalıştık. ![]() Gs:fb aynı yere gitmiyoruz kurtulduk. ![]() Ts:şampiyonluk buraya kalmış Mavi:kapatıyoruz Arçelik:tam size uygun sıcağa karşı dolap üretiyoruz Ufo:sizi sıcağa biz alıştırdık. ![]() biraz başka yerlerden kopya çeksemde %80 bana ait inşallah beğenirsiniz. |
||
|
||
Hehe çok güzel olmuş.. +1..Teşekkürler paylaşım için.. |
||
|
||
Hehe çok güzel olmuş.. +1..Teşekkürler paylaşım için.. teşekkürler siyasi kısımların hoşuna gideceğini düşünerek yazdım
|
||
|
||
| yanlız ben bunların çoğunu biliyodum =] | ||
|
||
| Ufo:sizi sıcağa biz alıştırdık. bu çok hosuma gitti xD |
||
|
||
| bunu sen yazmadın lütfen yalan söleme | ||
|
||
bunu sen yazmadın lütfen yalan söleme zaten hepsini ben yazdım demedim. %80 dedim bu yüzde seksen kısımında %50'si tamamen bana ait.diğer %50 ise kişiler ve kurumlar olmak üzere aynı olabilir yakıştırmaları değiştirdim.konu başlığı veya bunu ilk kim yazdıysa o arkadaşa aittir.benim bunu ben icat ettim gibi bir derdim yok.kıyamet kopsa bu bir başlıktır. sende veya bir başkasıda bu başlık altında güzel şeyler daha önce söylenmemiş mizah açısı farklı olan görüşler ortaya çıkarabilir.ben kendi mizah açımla bişeyler yapmaya çalıştım.beğenmek beğenmemek tabiki hakkın eleştirmekte hakkın ama eleştirirken yalan söyleme veya bu tarz yazdığın yorumlar banada cevap hakkını doğurur.hiç istemesemde işine bak demek gelir içimden bilmem anlatabildim mi? |
||
|
||
gerilim yok
|
||
|
||
| kim yazmış olursa olsun amaç gülmek | ||
|
||
Süper ! +1 ..
|
||
|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Lütfen arama butonunu kullanın! En azından forumda vardı ama ben değişik ögeler ekledim filan diyebilmek için bu şart.. ![]() |
||
|
||
| konuyu silmek sizin elinizde benim değil yalnış olduğunu düşündüğünüz an silmelisiniz.forumda olduğunu görerek açtım konuyu ve fikrimide daha önce belirttim konu hakkında teşekkürler.... | ||