|
||
| Bir kadın bir erkekte görmüştüm ve adam çok güzel anlatıyordu bir de sizin fikirleriniz neler öğrenmek istedim.Bir kadına ofsaytı nasıl anlatırdınız??? | ||
|
||
| Daha bir türlü anlatamadım hepsi sınırlerimin fırlamasıyla son buldu.. Videolarla,resimlerle ofsayt örneklerini göstererek anlatıyorum... Kuru kuru anlamıyorlar,hiç uğraşmayın hede-höde diyip başka konuya geçin Herkesin siniri kaldırmaz... |
||
|
||
biz erkek kız sessiz sinema oynarken arkadaşa ofsaytı anlatıyodum bi türlü anlamadı ama öğrtemen helal olsun en ince ayrıntısına kadar anlattın dedi
|
||
|
||
Bir kadın bir erkekteki adam gerçekten çok güzel anlatıyordu size orası yardımcı olabilir
|
||
|
||
| Top ayaktan çıktığı zaman forvet elemanı müdafa elemanından kaleye daha yakınsa ofsayt olmuş olur.. Bu cümleyi anlayarak 10 defa okumasını ve yazmasını söylerdim hala da anlamazsa yapıcak bir şey yok..
|
||
|
||
Top ayaktan çıktığı zaman forvet elemanı müdafa elemanından kaleye daha yakınsa ofsayt olmuş olur.. Bu cümleyi anlayarak 10 defa okumasını ve yazmasını söylerdim hala da anlamazsa yapıcak bir şey yok.. ![]() süpersin
|
||
|
||
Top ayaktan çıktığı zaman forvet elemanı müdafa elemanından kaleye daha yakınsa ofsayt olmuş olur.. süpesin valla Bu cümleyi anlayarak 10 defa okumasını ve yazmasını söylerdim hala da anlamazsa yapıcak bir şey yok.. ![]()
|
||
|
||
| Konuya Pek Fazla Rehabet Yok Sanırım... | ||
|
||
Konuya Pek Fazla Rehabet Yok Sanırım... evet
|
||
|
||
rakip sahada senin önünde oyuncu yoksa yani kaleye en yakın sensen ve senden kaleye (rakip kaleye) yakın rakip yoksa ofsayttasın demektir ve sana top gelirse ofsayt olur
|
||
|
||
rakip sahada senin önünde oyuncu yoksa yani kaleye en yakın sensen ve senden kaleye (rakip kaleye) yakın rakip yoksa ofsayttasın demektir ve sana top gelirse ofsayt olur çok açıklayıcı bende böyle anlamıştım bana anlatılırken ve artık biliyorum ![]()
|
||
|
||
![]() sadece smile kullanmak yasaktır
|
||
|
||
| tamam o zaman siliyim onu | ||