|
||
~ Hayallerim sönük yaşamaya çalışırken ben.. Sen nerelerdesin...!
~ Yine de mutluluklar diliyorum sana. Yaşattığın acılara inat. Bilirsin vicdanım rahat olmalı... Kaybétmek bénim huyum degiL. ~ Gülümsüyorum (: Çünkü Mutluyum. Çünkü Artık Gidenleri Yollarıyla başbaşa bıraktım. Yenileriyle M u t l u U m u t l u y um (: Mutluluğa dair enfes sözler ^^ D i l e d i ğ i n i yap .. Nasıl olsa birgün hesabını vereceksin ... ~Rüzgar saçımı süpürse mest olur bakışların (; ister ara ister arama hadi herkes kendi yoluna ! ^^ Aklım inanmaz o yalanlara ! Nice hesaplara mutlak sonlara ~ Kendimi sakladım görmeyi bilenlere Kalbimi vereceğim aslımı görenlere... ^ ___ AğLayacak yer kaLmadı sahte dostLarın 0mzunda! ___ ~ Sende kalp gibi duran bir taş olmasın ? Söyle kendini kalp sanıp atıp durmasın.. # üzülmem boş konulara ; anlamsız anılara # ~ Benim sevgimin büyüklügü Uzaktan sevmeyide ögretti.. ^^ seninle başım dertte , ne yapsam bilmiyorum . canımdan bir parçasınnn söküp atamıyorum... ^^ Seni gördüğüm günü Sevdiğimi unutsam Bir başka dünya bulsam İçinde sen olmasan.. eLime Sürdüğüm Oje gibisin Her an siLinebiLirsin ~ rüzgar girer aralıklardan içeri yüzün yanar soğuktan beklersin son yaprağın düşüşünü sararırken ufuktaki güneş .. kararlı msn nick HavLamayan köpekLere Kemik atmışız Bu zamana kadar ~ Cam kırıklarım yüreğimi kanattı sen gittikten sonra Hayat ikiye böLündü Senden önce . Senden Sonra ~ y а κ i n i n đ а ο L m а L ı y ı m ~ Az önce senin elini tutan eller şimdi sigarayla bakışır oldu . ~ Sen beni göremedin ben seni sevdim . ! ~ ≈ eLLérinde ħasrétin kokar ≈ ~ Seviyorum DeLi gibi Onsuz dünya Cehennem gibi Son yazım sana bu son dizelerim ellerim ellerine esirken ayrı kalamam ki titrerim isteseydin gözlerine bir ömür bakışına bin can verirdim Ama ne ömrüm yetti sana nede bir yudum nefesim... eLLerim pencereye yapı$ıyor. geLen sen değiLsin ! yüreğim yanıyorrr !. Pişmanlık aşk sözleri ~ TutuLmayı bekLiyor bomboş ellerim ağLayarak Sahibini istiyor KaLbim .. ~ âdıŋı duymâk Yetiyorsâ bu kâLbiŋ âLevLeŋmesiŋe O zâmâŋ vârsın diyorum her sâŋiye . ~ Biliyor musun bu [ ikimizin hikayesi ] Şu anda nerdesin ne yapmaktasın Bildiğim yerlerde misin yoksa Hiç görmediğim bir evin penceresinde mi .. ~ Pişman mısın `_ başlamadıklarına _?_ ~ Siyah mı aksaydı gözyaşım Mutlu olman için kan mı kusmalıydım Git hayatımdan...! Değersiz değil senin kadar anılarım... âdıŋı duyмâk Yetiyorsâ bu kâŁbiŋ âŁevŁeŋмesiŋe O zâмâŋ vârsın diyoruм her sâŋiye En sevimli nickler [Kördüğüm olmuşum çözemedi kimse ] derdimi bilene 10 puan işte ben neyim bulamadım sana takılayım ben anlatır hüznümü özlü bu cümlem belki bir gün gelecek özleyeceksin ne yapıyor ne ediyorum ben kendimi kaybettim gözyaşım aktı yollara düsüp aşkımı aradım yalnızım hala sensiz bu oda tadı tuzu olmuyor bari sen ağlama [ yalnızım yine kendimi tutamadım ] yorgunum ağladı gözlerim bakma asil bu yaşlar [ ♥ ] söz ağızdan çıktı ßir kéré $éytan da séndén yana méLék dé géL dérsém géL git dérsém gitmé Belki Birbirimizi Rüyalarda Dahi Göremiceğimiz İçin Yarın Çok Güzel Bir Rüya OlucaK ! уαLnιzLιк αуяιLαLıм αятιк! ='( korkusuyla ömrü derde vurdu bahtım 80 oldu ruh eşi ve gölgelerde tüm canım canımla oynar her bi akranımsa anlamaz ki bulamadım bi anlatın yağdı yağmur üstüme ve ıslanır sorunlu tüm hayallerimse bekleyin belli ki denizde yelken açtı sözlerim şuan ılık bi rüzgar tatminimde olsa sakinim ben bu tümeni çokca bekledim qiDiуσRυм DємєDєη qiDişiм WαRуα SüpєяDi O SυяαT iFαdєη qöRüLмєує DєqєяDi NαѕıLDα WυяDυм SαηαTєкмєуι MσяDα qüzєL Yαкışтı . uηυTTυм Sєηi !! Kaç harften olusuyosun? Kaçın sesli? Kaçın sessiz? Kaç davranış sergiledin? Kaçı yerli? Kaçı yersiz? iğrenç sözler Şimdi. Kaderime küfRederim hayaT misaLi * qéri dönüşü bénsizLiktir TutuLmayı bekLiyor bomboş ellerim ağLayarak Sahibini istiyor KaLbim nerede katıksız hÜzÜN kirsiz SeViNç nerede? hersey içiçe geçmiş dogrular varmış nerede? eLLeяim penceяeye yapı$ıyoя. geLen sen değiLsin ! yüяeğim yanıyoяяя !. |
||
|
||
Teşekkürler...
|
||
|
||
| konu sabit |
||
|
||