|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl olmuş?
|
||
|
||
mükemmeL teşekkürler +1
|
||
|
||
son 2 resmi düzenle yoksa ben düzenliycem
|
||
|
||
mükemmeL teşekkürler +1 ![]() Teşekkürler.. ![]() son 2 resmi düzenle yoksa ben düzenliycem Bende görünüyor..
|
||
|
||
çok güzel... ilk resimi beğendim...
|
||
|
||
| ya çok komik demicem ama teşekkürler edit Jeff_Hardy |
||
|
||
yha çok komik diemicem ama teşekkürler Türkçe'ye dikkat lütfen..
|
||
|
||
son 2 resmi düzenle yoksa ben düzenliycem Tehtid edermiş gibi konuşuyorsun. Alt tarafı karikatür arşivi, bu kadar gerilme ![]() Paylaşım için teşekkürler bu arada :p |
||
|
||
Tehtid edermiş gibi konuşuyorsun. Alt tarafı karikatür arşivi, bu kadar gerilme ![]() Paylaşım için teşekkürler bu arada :p Rica Ederim.. ![]() Bu arada onu yazarken ben yanındaydım.. ![]() Gerçekten görünmüyordu.. ![]() Onu tehdit olarak yazmadı aslında..
|
||
|
||
| Ama Tehdit Gibi Algılanıyor Ebru Lafa Bakar Mısın... Şu Resmi Düzenle Yoksa Ben Düzenlicem Bence Tehdit Eder Gibi Yazmış... Kusura Bakma Hakan Ama Sen Bu Moderatörlük İşini Biraz Fazla Abarttın Gibi... Biri Gelip Bölümüne Konu Açıyor Ve Sen Sert Çıkıyorsun... Biraz Daha Tatlı Dil... |
||
|
||
| Arkadaşlar saygılı olalım.. Konu açarken.. ; Büyük karikatür arşivi vb. konular açılacağına sabit bir başlık altına mesja olarak atsanız daha güzel olur , görüntü kirliliği oluyor böyle. |
||
|
||
Arkadaşlar saygılı olalım.. Konu açarken.. ; Büyük karikatür arşivi vb. konular açılacağına sabit bir başlık altına mesja olarak atsanız daha güzel olur , görüntü kirliliği oluyor böyle. Haklısın Okan Abi.. ![]() Ama Tehdit Gibi Algılanıyor Ebru Lafa Bakar Mısın... Şu Resmi Düzenle Yoksa Ben Düzenlicem Bence Tehdit Eder Gibi Yazmış... Kusura Bakma Hakan Ama Sen Bu Moderatörlük İşini Biraz Fazla Abarttın Gibi... Biri Gelip Bölümüne Konu Açıyor Ve Sen Sert Çıkıyorsun... Biraz Daha Tatlı Dil... Şimdi Kim Kimin Tarafında Anlamadım.. ![]() Siz Beni Tuttunuz, Ben Hakan'ı.. ![]() Daha benden bile yeni moderatör.. ![]() Bırakın alışsın çocuk..
|
||
|
||
hepsi güzeller )
|
||
|
||
| çok güzel +1 | ||
|
||