|
||
Selamın aleyküm cemaat-i Müslimin. Ben geldim. ![]() Sorun sorgulayın bakalım beni. Sizin sorduğunuz sorular daha iyi tanıtır beni
|
||
|
||
Ve Aleyküm Selam Hoşgelmişsin. İyi forumlar.. |
||
|
||
Hoş geldin.. ![]() Güzel giriş.. Gidişini görmeyiz inşallah..
|
||
|
||
| Hoş geldin İyi forumlar.. |
||
|
||
![]() Hoşş geldiinn.... ![]() Üyelere sorular bölümüne konu açabilirsin... ![]() Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim ve , Umarım kalıcı olursun... ![]() Edit//: Valla sana kanım çok kaynamıştı yorumlarından falan.. Ve şuan yanımda oturuyorsun.. Yeni öğrendim kim olduğunu... Hoş geldin kanka...
|
||
|
||
Ve Aleyküm Selam..![]() Giriş çok güzel oldu..
|
||
|
||
| Buradan bir jackaaal geçtiii... Yaraamaaaa bastııı geçtiiii... (Elbet biri yapacaktı bu iğrenç espriyi.) Hoşgeldin, Aleyküm selam. |
||
|
||
şımartmayın beni ![]() gösteri daha yeni başlıyo ![]() İğrenç espri yoktur bakımsız espri vardır derim, bu onu bastırır senin espri unutulur forum rahata kavuşur diyorum ![]() Hoşbulduk ebru, mehmet, kanka , dungeon keeper ve de moody le melody
|
||
|
||
şımartmayın beni ![]() gösteri daha yeni başlıyo ![]() İğrenç espri yoktur bakımsız espri vardır derim, bu onu bastırır senin espri unutulur forum rahata kavuşur diyorum ![]() Hoşbulduk ebru, mehmet, kanka , dungeon keeper ve de moody le melody ![]() Ayy süpermiş ya .. ![]() Birbirinden ayrı paha biçilemez espriler.. ![]() Forum tarihine adını yazdıracak birisi geldi gibime geliyor..... ![]() Tekrardan hoşgeldin Gülşah....
|
||
|
||
Hoşbulduk küp şekerim hatip küp şeker diyodu sana kızım sen ne sandın beni? forum tarihçem geniştir bilirsin
|
||
|
||
| hoşgeldin.. | ||
|
||
Hoşgeldin , Umarım İyi Vakit Geçirirsin
|
||
|
||