|
||
sorularınız varsa yanıtlamak istiyorum:P
|
||
|
||
Adın?
|
||
|
||
| Soru yağmuruna hazır ol. Adın ? Soyadın ? Kaç yılında doğdun ? Kaçıncı sınıf öğrencisisin ? Nerede yaşıyorsun ? Okuyorsan hangi bölüm ? Neden buradasın ? Bu foruma neden ve nasıl üye oldun ? Mutlu olmak için bir sebebin var mı ? Varsa ne ? Ne tarz müzik dinlersin ? En beğendiğin bir kaç şarkı nedir ? Tavsiye ettiğin bir kaç şarkı var mı ? Neden müzik dinlersin ? Burcun ne ? Fala inanır mısın ? Sorulara devam etmemi ister misin ? İyi forumlar. |
||
|
||
Benim klasik sorum: ![]() Smackdown ve RAW izler misin?
|
||
|
||
3. soruya cevap veriyim ilk önce izlemiyorum ![]() Adın ? öykü Soyadın ? ehe söylemesem:D Kaç yılında doğdun ? 1993 Kaçıncı sınıf öğrencisisin ? lise 3 Nerede yaşıyorsun ? Ankara Okuyorsan hangi bölüm ? Lise-mf yim:D bide IB yim xD Neden buradasın ? Burada olmak istedigim icin ![]() Bu foruma neden ve nasıl üye oldun ? Sevgilim sayesinde oldum xD, forumları severim ![]() Mutlu olmak için bir sebebin var mı ? Varsa ne ? evet, genelde gulec bi insanımdır sebebim sevdiklerimin yanımda olması sanırım.Ne tarz müzik dinlersin ? Alternative Rock çoğunlukla:D En beğendiğin bir kaç şarkı nedir ? Three Days Grace'nin tüm şarkılarına tapıyorum Tavsiye ettiğin bir kaç şarkı var mı ? Three Days Grace'nin tüm şarkıları xD Neden müzik dinlersin ? Huzur verir bana. Burcun ne ? Boğa ![]() Fala inanır mısın ? Eskiden inanmazdım ama artık inanıyorum bir falcı benim hakkımda herşeyi bilmişti de çok garip gelmişti
|
||
|
||
Ehe soru kalmadı ya Sevgilin bu foruma üye mi ? Öyleyse nicki ne ? |
||
|
||
evet üye. hmm. nickini direk söylemiyim. zaman icinde belli olsun
|
||
|
||
evet üye. hmm. nickini direk söylemiyim. zaman icinde belli olsun ![]() İpucu versen? Ne üye? Rütbesi ne? ![]()
|
||
|
||
İpucu versen? Ne üye? Rütbesi ne? ![]() ![]() Evet bende Merak Ettim Şimdi.. ![]() Nicki Ne İpucu ver.
|
||
|
||
Benim tahmin ettiğim birisi var ama neyse.. ![]() Bundan 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun ? 5 yıl önce hangi konumdaydın ? 10 yıl sonra ne olacak sence ? Sen ne olmasını istersin ? ... ![]() Teşekkürler (: |
||
|
||
İpucu versen? Ne üye? Rütbesi ne? ![]() ![]() Benim aynı sorum yine geçerli.. Sadece küçücük bir ipucu..
|
||
|
||
Bundan 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun ? inş üniversitede ![]() 5 yıl önce hangi konumdaydın ? ortaokuldaydım ![]() 10 yıl sonra ne olacak sence ? Sen ne olmasını istersin ? ... huzurlu bi hayatım olmasını isterim. ipucu olarakta hmm "siyah" diyim
|
||
|
||
| bende merak ettim şimdi yaa bu arada kübra abla soru bırakmadın:) | ||
|
||
bende merak ettim şimdi yaa bu arada kübra abla soru bırakmadın:) Daha soru bol... Ama hepsini ben soracağım.... =PEvet evet sanırım eminim o kişinin kim olduğuna... ![]() Ama burada söylemeyeceğim Hayırlı olsun..Bir soru daha... Hangi mesleği istiyorsun.. ?
|
||
|
||
mimarlık yada endüstri mühendisliği
|
||