|
||
| 21 Kasım 2oo9 Cumartesi Sevgili Günlük
Sevgili forum ![]() Bu başlık altına, tarih yazıp günlük tutabilirsiniz ![]() Şimdiden iyi şanslar diliyorum Yeni konumuz hayırlı olsun.. |
||
|
||
Öncelikle böyle bi konu açtığın için teşekkür ediyorum Küb*m İçimi dökebileceğim hiç bir derdimi ses çıkarmadan dinleyecek bir şeye ihtiyacım vardı Bu biraz sanal,teknolojik vs.. bişey oldu ama olsun 21.11.2oo9 Sevgili Günlükcüğüüüm Bugün çok yoruldum. Evde temizlik yaptık xD Pazartesi günü Tarih sınavım var hiç çalışasım yok Bu günlük bu kadar kendine iyi bak.
|
||
|
||
Öncelikle böyle bi konu açtığın için teşekkür ediyorum Küb*m İçimi dökebileceğim hiç bir derdimi ses çıkarmadan dinleyecek bir şeye ihtiyacım vardı Bu biraz sanal,teknolojik vs.. bişey oldu ama olsun Ben teşekkür ederim .. ![]() Eksikliğini hissettiğim bir konuydu ... ![]() Pc oynamaktan günlük yazamıyordum ben de.. Benim gibiler için çok iyi olacağına eminim.. Teşekkürler herkese. |
||
|
||
| 21.11.2oo9 Sevgili Günlükcüğüm ![]() Bu sabah hep sabırsızlıklaa Kübrayla bulusacağımız anı bekledim durdumm.. Onu çok özlemistim.Ve bulustuk biraz aksilikler yasadık ,güldük ,eğlendik .Sonuç olarak çok iyi bi gündü. Ama içimde kaldı EternalSunshine !! Yeterince öpemedim seni ![]() Seviyorum Kankamı Çok
|
||
|
||
21 Kasım 2oo9 Cumartesi Sevgili Sanal Günlüğüm.. Öncelikle hayırlı ol Tüm gün konunu açma planları kurdum kendi kafamda. Sonunda açtım. İyi ki de açmışım.. Neyse gelelim bugün olanlaraaa.. Normalde 11'den önce kimse kaldıramazdı beni bugün. Ama düşünmekten uyuyamadım pek. İlginç ama 10'da kalktım. Pc'yi açtım hemen .. Biraz bakındım monitöre Neyse. Ablam uyanıktı. Saçlarımı yaptırdım hemen. Sonra zorla bana makyaj yaptı . O kadar abarttı ki emocuk gibi oldum . Hemen ıslak mendille sildim. Ablam giydirdi beni kendimi 20 yaşında kız gibi hissettim Bugün beyoğluna gidip eski lise 1 arkadaşlarımla buluşmayı planlıyordum. Öyle de oldu zaten... Otobüs bekledim yarım saat. Sonra bindim. Klasik muavin - yolcu tartışmaları oldu yine . Komiğime geldi . Şişhane'nin orda indim. Anılarım depreşti . Okula girdim hemen. Müdür yardımcısı tanımış olmalı ki beni tip tip baktı. Ama anlamlı baktı Özledi galiba... Geçen yıl neredeyse hr gün odasına girip hocam nasılsınııız derdim ... Neyse okulun güzel binasına girdim. Kızın tekine zile kaç dk var dedim 3 dedi. Kandırıldım. 10 dk bekledim... Zil çaldı . Hayy çalmaz olaydı Gizem (hidden soul ) ve Gamze ( Laidtorest~ ) sınıftan fırladı ters yöne doğru koştu . Heeey Gizeeem Gamzeee diye bağırdım Geri döndüler. Bir koşuşları var.. İnsan özleyince bu kadar hızlı koşar galiba. Yerimde dondum onlara bakıyorum . Gamze'nin boynuna bir atlayışım var görülmeye değer.. Sımsıkı sarıldım O da bana sarıldı Duvara sıkıştırdım Sonra Gizem geldi kurtardı onu 3'ümüz birbirimize aynı anda sarıldık çok komikti Gamze , konuşacak çok şeyimiz var dedi. evet dedim Özlemişimm yavrumuuu ... ![]() Sınıfa girdim " sürpriiiz " dedim. Sınıf şokta İlk önüme gelenin boynuna atladım Kimdi hatırlamıyorum bileee. Tüm sınıfa teker teker sarıldım . Sınıftan karışık sesler yükseldi :" Kübra nerdeydin ya özledik seni " " Küübb hayırlı çıktın "" Ayy face fotoğraflarına bittim yaaa " " Kübra yokluğunu en çok ben hissettim galiba " " Aynen ya bende hissettim " " Yine geel ! " " Aa ağlıyor musun. Kübra ağlama bak bende ağlayacağım şimdiii ! " Vs. vs. ![]() Sınıfımı özlemişim bir ağladım bir ağladım Çok duygulandım. İnsan çok mutlu olunca da ağlıyor demek ki.. Geri dönesim geldi ama olmaz. Çıktım sınıftan öğretmenlere koştum . Hepsi hatırlıyor beni. Bir tanesi , sen şu voleybol oynayamayan kızdın dimii çok aradık seni ilan verecektik neredeyse.. Voleybolu oynayamayan kız nerede diye dedi. Hiç alınmadım geçen yıl hep hoca bana takılıyordu . Bayan Umut hocayı gördüm. Normalde 2 metreden fazla yaklaşmam. Gittim sarıldım çok komikti. Gizem arkadan güldü hep . Çıkışta dolaşacağız diye Laidtorest~ pantolon getirmişti. Yanlışlıkla kardeşininkini getirmiş . Giyemedi yavrum. Saçımızı başımızı düzelttik çıktık okuldan. Gizem kıymetli otobüsüne gitti . Gamze , Özge , ben 92 basamaklı merdivenden Taksimciğme çıktık Yanlış gitmişiz. Milletin içinde U dönüşü yaptık tam bir rezillikti. İstiklal'de konuşa konuşa yürüdük. Sonra yemek yemek için *********'e girdik. Reklam yapmayacağım ... Bayağı oturduk orda. Çokta konuştuk.. Habire Laidtorest~'in yanağını sıktım. Bakıştık falan . Yerim onu yaa kardeşini de onu da çok özlemişim. Ben doymak için , o ise zevk için yemek yedi xD . Dalgasını da yaptık . Forum hakkında konuştuk , Özge fransız kaldı. O da yakında üye olur heralde. Biraz Almanca muhabbet etmeye çalıştık ama beceremedik. Sonra ablam aradı hesap verdim ona.. Forum buluşması yapalım bir ara dedik. Umarım lafta kalmaz. Sonra hadi çıkalım dedim. Demesem sabahlardık orda. Aşağı indik. İstiklali boylu boyunca yürüdük. Sis vardı . Sonra zar zor otobüs durağını bulduk. Ama Eminönü'ne giden otobüsleri bulamıyoruz . Gamze zorla insanlara sordurttu. Önüme gelene sordum.. Yabancılarla konuşmayı seviyorum yahuuu .. Bayağı aradık. Meydanda 360 derece döndük ama bulduk. Sonra otobüse bindim uyku bastırdı . Uyumamam gerekiyordu. RihannaCix'i aradım konuştuk uzun uzun. Sonra asıl otobüse bindim. Ablamı aradım hesap verdim yine. Tam uykuya dalıyordum ki babam aradı. Aksaray'a gelince söyle alacağım seni. Biraz sevindim ama otobüste uyumak istiyordum Çok güzel oluyor . Aksaray'da indim. Otobüsten yere adımımı atar atmaz karşımda babeyi gördüm. Şaşırdım boş yere . Sonra arabaya bindim. Misafirler vardı. Hello hello how are you bende iyiyim. Muhabbetimizi yaptık. Eve geldik . Sisten zor geldik tabi. Aynı bilgisayar oyunu gibiydi. İlerledikçe görüyorduk önümüzü... Eve girdim. Hemen pc başına. Face'ye girdim. Kübb Shine Photography 192 kişi olmuş çok mutlu oldum . Çok yorgundum yemeğimi yedim. PC'ye geçtim ve günlük yazmaya koyuldum. İyi ki de buraya yazıyorum. Kağıda yazmak zor oluyor ellerim yoruluyor... Çok duygusal , güzel , mazi dolu bir gündü.. Yaşayan ve yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum.. Ayy çok uzun oldu. Daha anlatacağım şeyler vardı da neyse.. İyi akşamlar forum günlüğümm...
|
||
|
||
| Kübra... Herşeyi Yazmasaydın Keşke Rezil Olduk.. // EditbyKübb: // Olsun ne olacak.. Daha devamı vardı ama yazmadım..
|
||
|
||
21 Kasım 2009 Cumartesi Sevgili Günlük ![]() Çok fazla internete girmeye başladım..Üstelik internet sınırlı..Ne yapacağımı bilmiyorum.Sıkıldım..Az ve öz konuşacağım..Bu kadar.. ![]() Ebru..
|
||
|
||
| 21 Kasım 2009.. Bugün sabah 6 ya doğru yattığımız için haliyle saat 12 gibi uyandık.. Sonra kahvaltı bile yapmadan kendimizi dışarı attık arkadaşlarla.. Cevahir'de biraz gezdikten sonra kartımda ne kadar kaldığını öğrenmek için bankaya gittim ve de beklediğimin üstünde bir miktar çıktığı için baya mutlu oldum.. Bu gazla Ali Baba ya gittik.. Hesap fena geldi ama yinede güzel vakit geçirdik.. Akşam olunca arkadaşın kaldığı yurda gittik maçı izlemek için.. Ne yazık ki FenerBahçe beni hüsrana uğrattı.. Ama en büyük hüsranı babamı maçın kritiğini yapmak için aradığımda yaşadım.. Çünkü karttaki fazlalık olan paranın bu ayki elektrik faturası olduğunu öğrendim.. Şimdi ne yapıcam diye düşünüyorum..
|
||
|
||
21 Kasım 2009.. Bugün sabah 6 ya doğru yattığımız için haliyle saat 12 gibi uyandık.. Sonra kahvaltı bile yapmadan kendimizi dışarı attık arkadaşlarla.. Cevahir'de biraz gezdikten sonra kartımda ne kadar kaldığını öğrenmek için bankaya gittim ve de beklediğimin üstünde bir miktar çıktığı için baya mutlu oldum.. Bu gazla Ali Baba ya gittik.. Hesap fena geldi ama yinede güzel vakit geçirdik.. Akşam olunca arkadaşın kaldığı yurda gittik maçı izlemek için.. Ne yazık ki FenerBahçe beni hüsrana uğrattı.. Ama en büyük hüsranı babamı maçın kritiğini yapmak için aradığımda yaşadım.. Çünkü karttaki fazlalık olan paranın bu ayki elektrik faturası olduğunu öğrendim.. Şimdi ne yapıcam diye düşünüyorum.. offfffffffffff gelde uyu artık bu gece geçmiş olsun durum vahim. |
||
|
||
21 Kasım 2009 Sabah 5'te kalktım uyku tutmadı yine..Öğlene kadar biraz odamı temizledim,traş oldum sakallar gitti Pes 2010 oynadım Öğleden sonra 2. evim olan Ali Sami Yen stadına doğru yol aldım pankartları içeri soktuk astık falan sonra 25.000 kişilik stadın tribünlerinde 15 kişi falandık oturduk muhabbet ettik akşama doğru çıkmak aklımıza geldi gerçi bıraksalardı kalırdımda hiç farketmez..Çıkışta gidelim bir yerlerde Bjk-Fb maçını izleyelim dedik gittik bir yerde izledik Çok sevindim maç sonu tanıdığım tüm Fb'lilere mesaj çektim kendimce dalgamı geçtim Sis nedeniyle evi biraz zor bulsamda dönebildim..Çok güzel bir gündü benim için ![]() Ayriyeten bu günlükle bizi buluşturan EternalSunshine teşekkürlerimi sunarım (Bazen niye bu kadar resmiyim diye kendime soruyorum ama hala bir cevap bulamadım )EditByEternalSunshine// Tarihi yazmayı unutmuşsun ekledim.. Bir de çok teşekkür ederim... Resmilik iyidir.. =P
|
||
|
||
23 Kasım 2oo9 Pazartesi Sevgiliii saygı değerr günlük.. Saat şuan 01.58 2 saat önce yani dün yazacaktım seni ama kısmet olmadı. Dünü anlatacağım şimdi. Günlük dedim dimi ? Dünlük olacaktı o .. Baştan alalım o halde..Sevgili Dünlük Dün sabah öğlen bir buçukta mı ne kalktım.. Annem saat 3 oldu kalk hadi dedi kalktım saate baktım yine kandırılmışım.. Hemen pc'ye koştum yine.. Biraz takılmaya çalıştım.. Olmadı. Kızım birazdan misafirler gelecek kalk hadii .. Neyse kalktım misafirler geldi. Pc gitti Yemek yedik.. Tam dışarı fotoğraf çekmeye çıkacaktım ki kameranın şarjı yoktu Taktım dolduğunda hava çoktan kararmıştı.. Ablamın odasına geçtim. Kağıtları boya kalemlerini çıkardım. Yazı yazdım çektimm. Babeyin sigaralarını da aldım manken olarak kullandım.. Çok hoşuma gitti fotoğraflar.. Sonra akşam yine sofraya oturduk. ablama ben Almanca biliyorum. Ich bin fünfzehn jahre alt seni seviyorum demek dedim kandırmaya çalıştım yemedi Sonra bak takır takır konuşacağım dedim. Ich bin Küb İch heissee küb Wie alt bist du Wie geht es dir ? wie geht es ihnen , null eins fia füns zeks zibın Saydım da saydım. En sonundada guten tag dedim bir şey anlamadı. Açıkçası bende dediklerimden bir şey anlamadım. Ama misafirler anladı tip tip baktılar bana.. Ve salı günü gidecekler.. Sofra da Pc-Turk Günlüğü düşündüm.. Vay be tüm forum aynı deftere içimizi döküyoruz ne güzel.. Sonra gece oldu yatağıma gittim. Aldım telefonu elime. Yarın fizik ve mesleki gelişimden sınav varmış.. Onu öğrendim.. Okulda çalışırım. Sonra arkadaşlarıma mesaj attım. Neyse sonra elektrikler gitti. Sis çöktü çok korktum Aynı korku filmi gibii.... Ablam bana , Kübraa beni sarssana ihtiyacım var dedi. Elime fırsat geçti. Önce tuttum titrettim sonra tekme tokat daldım.. 2 tokat 1 tekme.. Çok eğlenceliydi.. Kendine geldi mi bilmiyorum.. Sonra gece aklıma geldi günlük yazmalıyım dedim. Herkes yattı zıbardı. Bende kalktım açtım pc'yi. Abimle konuştum. abimm abimm. Şuan bu yazıyı okuyorsun biliyorum.. Abimm.. Babama selam söyle.. Uykum var saçmalıyorum. Neyse iyi geceler. Bende birazdan uyurum rüyamda nele**'yi falan görürüm.. İyi geceler dünlük. Yine beni çektiğin için sağol.. Muckk Baayy... görüşmek üzere..Edit:// Uakon abim yada direk Akın.. Ne diyeceğimki şaşırıyorum ama o resmii bende resmii olayım.. Resmilik iyidir ...Uakon Akın Bey sakallarını yok etmiş. Çok üzüldüm.. Her gün o sakalların parlament mavisine boyanmış halini düşünüyordum Hatta dünden önceki gün Taksimde yürürken LaidTorest~'e hacı sakalı olan birisi görürsen bil ki o uakon demiştimm.. Hatta sakalına şiir yazmıştım o biliyor.. Neyse yaa giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir... Caliph hep beni sinir ediyordu bugün edemedi ben ettim yaşasın oh be .. Hee bir de facede açtığım grup 234 kişi oldu çok mutlu oldum.. Babam haala dalga geçiyor ama annem 300 olur diyor.. Neyse dünlükçüğüm bay bay tekrar. ( Her edit'e böyle yazarsam sonu ne olur kim bilir )NewEdit. 24 Kasım 2oo9 Salı Merhaba Günlükcük.Dün yazamadım. Babama küsüm.. Yarın abim geliyor.. Bugün otobüste, bir gün kesin atılırız diyorduk. Atılmadık ama bir amca kızdı. Çok gürültü yapıyormuşuz.. Bu sabah otobüste Mc Alfa'nın tayfayı gördüm. Gittim selam verdim inene kadar sohbet ettik.. Onlarla da otobüste tanışmıştım he.. Akşam da Otobüste 2 yeni insanla tanıştım. Bizimkilerle etti 5 kişi.. Sohbet ede ede geldik işte... Coğrafya öğretmenime şiir yazdım tüm sınıf adına. Okuduk , okurken biz gülüyorduk ama öğretmenimin gözleri doldu.. . Çok beğendi canımm... Yazılısından da 90 aldım ne güzel bir not.. Fizikten Analitikten berbat bekliyorum.. Neyse ya bugün pek uzatmak istemiyorum ablam tepemde günlüüğümü okuyor. Çok ayıp ayıp çok. Aa aklıma gelmişken. Bugün okulda Komik resimlerde editleme yaparken, " Oo Şükran Abla Yazı Getirmişsin" konusunun yorumlarına bakıyordum ki. Öğretmen beni izliyormuş.. Şükran kim diye bana sordu.. Ay ne bileyim ben.. Sonra gösterdim Şükran Ablanın resmini.. Artık karikatür açarken korkuyorum öğretmen o kim diye soracak diye.. Hastayım öksürüyorum 1 haftadır. Bronşit oldum kesin-e kesin.. Aylar sonra geri dönüp günlüğümü okuyacağım.. Başkalarının günlüğümü okumasından hiç hoşlanmam =P Okuyan olursa yakarım günlüğü... Neyse benim kafa güzel bugün. Uykumu da alamadım zaten. Grup uçmuş 321 kişi olmuş . Ablam şimdi amma çenen açıldı dedi . Okuyor hala. Bana rahat yok anlaşılan. Bay bay günlüğüm. En arka sayfana gül koydum kurur umarım ( Ablamın yorumu : Günlüğün smilelerden okunmuyor. Çok pardon abla )
|
||
|
||
24 Kasım 2009 Bugün sabah 8:30 de kalktım..İş yerimden 2 haftadır kafa izinliyim ama yinede erken kalkmaktan kurtulamadım hala,bu son haftam.Sabah ilk işim tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlamak oldu,ortaokuldan bazı arkadaşlarım öğretmen onlarında günlerini kutladım.Ben okumadım ama çevremdeki bu tür kişilerden memnunum.2 hafta önce İtalya'dan bir Türk misafirim gelmişti,aldım evinden götürdüm hava alanında uğurladım..Ancak havaalanından kurtulamadım bu sefer Aydın'dan gelecek olan asker arkadaşımı beklemek zorunda kaldım,uzun bir bekleyişten sonra onuda aldım..Biraz Beyoğlu'nda takıldık sonra getirdim ailesine teslim ettim..Asker anılarını anlata anlata bitiremedi kitap yaz öyle ver dedim aklına yatmış olacak ki sustu ama bu sefer ne oldu,o nasıl,bu nasıl sorularıyla kafamı ütüledi..Olsun bu şekilde daha iyiydi muhabbet..Tam günüm hava alanında ve yolda geçti sayılır..Günden geriye kalan ise bir dostu uğurladım üzüldüm,gelen dost gideni aratmasada üzüntümü götüremedi.... |
||
|
||
25 Kasım 2oo9 Çarşamba Merhaba defter.. Dün gece 3.30'da uyudum.. Saba 11.30 da kalktım her zamanki gibi ve 10 dk da hazırlanıp çıktım.. Sınıfta 9 kişiydik sadece. Ortaya toplandık. Dil anlatım dersinde sürekli metinleri hoca okuyordu. Metni hıphızlı okudu. Bu, çok fiilli hareketli bir metin dedi. Bende hayır hocam bence siz hareketli okudunuz dedim. Bir şey demedi. Haklıydım çünkü.. Neyse okudu okudu. Son paragrafa geldi dayanamadım. Devamını ben okuyabilir miyim ? Dedim. Öğretmenimiz gibi okudum.. Ama daha çok bağırarak daha çok vurgulayarak daha hareketli .. Çok eğlendim ama.. Tebrikte aldım... ![]() Teknik ve Mesleki Resim dersinde öğretmen masasında ödevleri kontrol ederken biz orta masada toplandık tüm sınıf.. Çok eğlendim bu sınıfta ilk kez yaa. Mario oynayan küçük kızın taklidini yapıyordum. Yaptııımmm diye bağırdım kız gibi.. Öğretmen döndü baktı o sesi ağzından mı çıkardın gibi iğrenç bir tepki verdi.. Gülmekten bir şey diyemedim.. 2 ders boyunca Ecem'le beraber otobüs maceralarımızı anlattık. Ecem keman çaldı sınıfa. Dayanamadım kızın önüne bozuk para attım... Harbi çok eğlendim.. Sonra akşam otobüse bindim. Otobüs arkadaşlarımıza selam verdik.. Bir tanesi hasta olmuş.. Neyse indik gittik. Faceye girdim. Gruba yeni fotoğraflar ekledim.. Böyle bir gündü işte.. İyi geceler dostum..
|
||
|
||
25 Kasım 2009 Sabah 8'de yattım sağolsun arkadaşım 12:30'da uyandırdı beni..Yataktan çıkmam zor olsada çıkmayı başardım..Sigara ve kahveyle kahvaltımı yaptım..Berbat bir şekilde başladım güne arkadaş yapacak bir şey yok dedi cafeye gidelim bari..Onayladım ve gittik,yine kurduk masayı.Aslında masa zaten kuruluydu.Biz sadece sandalye çektik yanlarına ve oturduk.Taşları döktük.Ve karıştırdık.Zar atıp taşları dağıttık.3 adet 3 lü per geldi ![]() Taşların sesini biri kesti.Umut'un eşi hamileymiş dedi.. İyi de biz daha dünlere kadar binanın yanında gizlice sigara içerdik dedim içimden bu yüzden kimse duymadı..Demek Umut'da baba olacak öylemi dedim bu kez dışımdan.Herkes sen değil, adam işe girdi evlendi ve sıra çocuğa geldi dedi ıstakayı kafasına vurmak istediğim kişi..Uzun bir süre can sıkıntısından oynayıp durduk parti onlarda kaldı..Zaman kavramını yitireli uzun süre olduğu için arkadaşım burda yatacak halimiz yok hadi çıkalım dedi,onun bu sözü havanın karardığını farkettirdi bana..Eve döndüm ve yattım 1 saat önce kalktım..Bu günlük bana kalan ise;biraz daha dikkat etmeliyim zaman kavramına tam gün zombi gibiydim gelip selam veren bir arkadaşımı bile duymamışım,yanlışlıkla attığım okey taşlarından bahsetmeyeceğim bile..... |
||
|
||
| 26.11.2009 Off uyku tutmadı.. Bugün okula gitmedim ama o gitti sinir oluyorummmm Kankamla alışverişe çıkacağız.. Yine iki deli bulacak birbirini benden başka kimse yazmamış bende kendi yazımı editliyim bari Süper bir gündü... İnsanın kankası olsun yaa bütün delilikleri yaptık.. En olmayacak yerde en saçma şeyi yaparak hayata anlam kattık zaten garip garip fotoğraf çekimlerimizi hiç saymıyorum yaşadığımı bir kez daha anlıyorum onun yanında (: Kanka ile birlikte saçmalamakta sınır tanımamak ne kadar güzel kimseyi takmadan.. hayata aldırış etmeden.. mutluluk rolü oynamadan gerçekten mutluluğu tadarak yaşamak.. İyiki varsın Kankam <3 |
||