|
||
| Arkadaslar merhaba elimde dell INSPIRON 9300 var bu bilgisayarin bluetooth isareti var e dolayisiyla bluetoothuda vardir kesin nasil acabilirim bluetoothu bilen var mi...........? | ||
|
||
FN tuşu varsa ona basılı tutup F1 F2 F3 tuşlarından ayarlarını yapabilirsin.. Ben de FN + F8 tuşuyla açılıp kapanıyor.. Ayrıca ben bilgisayarı aldığımda üstünde bluetooth işareti vardı ama bluetoothu bulamıyordum.. Sonra farkettim ki bluetoothu elle kurmam gerekiyormuş.. Sonra kurduktan sonra kendisi otomatik olarak bilgisayarı her açtığmda açılıyor.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
|
||
|
||
tsk ederim.................![]() |
||
|
||
tsk ederim................. Halledebildin mi???
![]() |
||
|
||
ya pc benim degil dayimin ona sordum yok karisma dedi ...........
|
||
|
||
FN tuşu varsa ona basılı tutup F1 F2 F3 tuşlarından ayarlarını yapabilirsin.. Ben de FN + F8 tuşuyla açılıp kapanıyor.. Ayrıca ben bilgisayarı aldığımda üstünde bluetooth işareti vardı ama bluetoothu bulamıyordum.. Sonra farkettim ki bluetoothu elle kurmam gerekiyormuş.. Sonra kurduktan sonra kendisi otomatik olarak bilgisayarı her açtığmda açılıyor.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.. ![]() Aynen arkadaşımınkide vardı onada aynısını yaptım..
|
||