|
||
| oyunun single player ına tıklıyorum bir resim çıkıyor bekliyorum ve şu hatayı veriyor "steam must be running play this game" lütfen yardım edin
|
||
|
||
oyunun single player ına tıklıyorum bir resim çıkıyor bekliyorum ve şu hatayı veriyor steami yüklemeni söylüyor galiba.."steam must be running play this game" lütfen yardım edin ![]() oyun steamle çalışıyor olabilir.. yada program yüklüyse ilk steami aç sonra oyuna gir.. |
||
|
||
oyunun single player ına tıklıyorum bir resim çıkıyor bekliyorum ve şu hatayı veriyor "steam must be running play this game" lütfen yardım edin ![]() Hahahaha ! sende herkes gibi razor1911 in sürümünü indirdin. 1 saat beklesen SKIDROW çıkarttı o çalışyıordu. Razor1911 hatalı yaptı. Bende onu indircektim sağolasın tanıdıgım adminler beni yöneltti Ben oyun download bölümüne açtım konuyu ordaki linkler %100 çalışıyor ve doğru. Ayrıca ben oyunu bitirdim! Yani kısaca oyunu oynamak istiyorsan SKIDROW un çıkarttıgını indirmek zorundasın |
||
|
||
Hahahaha ! sende herkes gibi razor1911 in sürümünü indirdin. 1 saat beklesen SKIDROW çıkarttı o çalışyıordu. Razor1911 hatalı yaptı. Bende onu indircektim sağolasın tanıdıgım adminler beni yöneltti Ben oyun download bölümüne açtım konuyu ordaki linkler %100 çalışıyor ve doğru. Ayrıca ben oyunu bitirdim! Yani kısaca oyunu oynamak istiyorsan SKIDROW un çıkarttıgını indirmek zorundasın ben internetten indirmedimki:D |
||
|
||
ben internetten indirmedimki:D olsun satın aldıgın yer razor1911 sürümünü kopyalamıstır.yoksa hiç bir sorun yok git söle böle böle de
|
||
|
||
olsun satın aldıgın yer razor1911 sürümünü kopyalamıstır.yoksa hiç bir sorun yok git söle böle böle de tamam sağol |
||
|
||
| kardeşim bende bugün 3 dvd olarak skidrow olanını 9liraya satın aldım. setup dosyası dahi çıkmadı içinden üstüne son dvdde notta yazan aynen şunlar : dvd lerin içindeki tüm dosyaları tek bir klasöre atıp "iw4sp" adlı exe dosyasını çalıştırın ve oyuna girin diyor cevabıma göre foto eklıcem |
||
|
||
| arkadaşlar sorunu hallettim skidrow klasörünün içindekileri crack gibi yapacakmışız | ||
|
||
| teşekkür ederim aynı hata banada geliyo sayende düzeldi çok teşekkür | ||
|
||
| merhaba arklar su steam must be running..... sorununu detaylı anlatabilir msnz ya denemedigim sey kalmadı lutfen yardım edin tesekkurler | ||
|
||
merhaba arklar su steam must be running..... sorununu detaylı anlatabilir msnz ya denemedigim sey kalmadı lutfen yardım edin tesekkurler birader bak senin indirdiğin razor 1991 sürümü.o sürüm çalışmıyor.hatalı.yeni çıkan skidrow sürümünü indirmen lazım
|
||
|
||
| Ben bir soru sormak istiyorum.Bilen varsa söyleyebilirmi ben online mw2 oynarken biryerlere girdim ve prestige modu gördüm.Tıkladım ve herşey resetlendi.Bu prestige mod un özelliği nedir acaba? | ||
|
||
| arkadaşlar ben yapamadım bunu biraz açarmısınız acaba | ||