|
||
![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun..
|
||
|
||
Süper olmuş eline sağlıkta ben hala 28 ekim olduğunu düşünüyorum bugünün.. ![]() Seninde bayramın kutlu olsun.. +1.. |
||
|
||
Süper olmuş eline sağlıkta ben hala 28 ekim olduğunu düşünüyorum bugünün.. ![]() Seninde bayramın kutlu olsun.. +1.. evet bende okulda 22 nisanda bugün 23 nisan demelerine kıl oluyorum ![]() bu arada herkezin bayramı kutlu olsun |
||
|
||
Süper olmuş eline sağlıkta ben hala 28 ekim olduğunu düşünüyorum bugünün.. ![]() Seninde bayramın kutlu olsun.. +1.. Teşekkürler.. ![]() evet bende okulda 22 nisanda bugün 23 nisan demelerine kıl oluyorum ![]() bu arada herkezin bayramı kutlu olsun O zaman bana da kıl oluyorsun..
|
||
|
||
| Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.. | ||
|
||
| Daha çağdaş,daha gelişmiş,daha güzel bir Türkiye için.. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun... |
||
|
||
| Cumhuriyet Bayramınız KutLu Olsun! | ||
|
||
| Cumhuriyet Bayramınız Kutlu oLsun! | ||
|
||
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
|
||
|
||
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
|
||
|
||
| daha nice cumhuriyet bayramlarına inş. herkesin bayramı kutlu olsun | ||
|
||
| Emanetine hiç sadık kalamasakta Atatürk... Seni pastalar içinden çıkartsakta... Taksimdeki heykelinin şaftını kaydırsakta... Ulus meydanındaki heykelini soba boyasıyla boyasakta... Dilini kirletip kültürünü yozlaştırsakta... Seni sevdireceğiz derken iyice soğutsakta... Devrimlerine sadığız diyip bize bıraktığın herşeyi satsakta... Eğitimini, sağlığını, adaletini, güvenliğini, ulaşımını tamamen mahvetsekte... Ücretsiz sağlık ve eğitim ilkelerini hiçe saysakta... "Seni saygıyla anıyoruz" ... Sana selam olsun... Ruhun şâd olsun... Bıraktığın Cumhuriyete gerçekten çok iyi baktığımıza emin olabilirsin...
|
||
|
||
Bıraktığın Cumhuriyete gerçekten çok iyi baktığımıza emin olabilirsin... ![]() Keşke herkes adına söz verebilsek ama..
|
||