|
||
| Evet arkadaşlar windows vista bişey yüklerken İzin Ver,İzin verme gibi sorular çözüm Aşağıda. 1.adım Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 2.adım Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 3.adım Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
2.adım gözükmüyor bende..
|
||
|
||
| Bende gözüküyor,sayfayı yenile . | ||
|
||
| emre Senin Pc De Kaç Tane Oyun VaR... Prototype'ından Tut caLL Of Duty'sine KadaR ![]() PayLasım İçinde sağoL xD +1 |
||
|
||
emre Senin Pc De Kaç Tane Oyun VaR... Prototype'ından Tut caLL Of Duty'sine KadaR ![]() PayLasım İçinde sağoL xD +1 22 tane var oyun var.xD Gerçi Windows 7'ye geçerken hepsi giidecek zaten çoğunu oynamıyorum .Ama nfs shift dvd'de setuplu .cod4 te.cod 5 te.Şimdi zaten asssasin's creed 2 ve cod 6 modern warfere 2 çıkacak.Bi bu ikisi bide nfs shift oynarım zaten +Gta 4 unuttum
|
||
|
||
22 tane var oyun var.xD Gerçi Windows 7'ye geçerken hepsi giidecek zaten çoğunu oynamıyorum .Ama nfs shift dvd'de setuplu .cod4 te.cod 5 te.Şimdi zaten asssasin's creed 2 ve cod 6 modern warfere 2 çıkacak.Bi bu ikisi bide nfs shift oynarım zaten +Gta 4 unuttum ![]() Afedersin ama OHA ! ![]() Bilgisayarının işlemcisi ne ?
|
||
|
||
| Intel 4 çekirdek 2.66@ 6.78 ghz ram 3 gb ekran kartı atı HD 4670
|
||