|
||
| Başımdan geçen bi aşk hikayesini anlatmak istedim sadece... İnsan ilk aşkını nasıl anlatır bilemiyorum.Onu Görünce Hissettiğin şey Zaten aşk değilmidir ? Ama ben onu görünce Çok şey hissediyorum.ßelki o farklı görüyo beni ama ben onu gerçekten çok seviyorum.. 14 yaşındaydım galiba tam hatırlamıyorum..onunla ilk tanıştığım anı hatırlıyorum çocuktuk daha ama Zaten çocukken aşık olmuştum ona..Onu o kadar çok seviyodum ki.. Ona nasıl yaklaşabilceğimi düşünürken Bir bakmışım..Biz artık arkadaş olmuşuz,ve arkadaş gibi takılıyoruz ,hatta ne arkadaşı kanka olmuştuk,ama onu o kadar çok seviyordum ki sölüyemiyordum bile ona.. O beni arkadaşı olarak görürken bense.... Yanlışmı yapıyorum acaba die düşünüyordum..Evet Çok büyük bi yanlış yapıyordum Zaten ben kim o kim..diye düşünüyordum.. Ama arkadaşlar insan sevdiklerine sevdiğini söylemeli değilmi ? Evet.söledim bende ama o beni sevmiyoo Ben kendimi kendini bulmaya çalışanların arasında kaybetmekten yoruldum.yorgunum bu defa.. Şimdi bana Koşmam için 1 sebep göster hayatta ?? |
||
|
||
| Sağol üstad | ||