|
||
Doğum Günün Kutlu Olsun Okan Arkadaşlar Okan'ın doğum günü yarın (08.09.09) ama benden önce kimse açmasın diye akşamdan açtım ![]() Al bakalım Pastan Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Bu da hediyen Parfüm aldım sana Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Güle Güle kullan Dip Not: PASTA KENDİ ÇEKİMİMDİR |
||
|
||
Pastan:![]() Hediyen:
|
||
|
||
doğum günün kutlu olsun.. nice mutlu yıllara.. ![]() yeterine pastan var zaten bide ben koymayayım.. ![]() hediyen : cs 1.8 orjinal oyunu.. ![]()
|
||
|
||
okan doğum günün kutlu olsun sanırım 16 oldun nice yıllara ![]() tam gününde kutlayanda ilk ben oldum sanırım
|
||
|
||
Teşekkürler arkadaşlar
|
||
|
||
| Doğum günün kutlu olsun. Aynı günde doğmuşuz
|
||
|
||
| BeN açacaktım seda! Neyse Okan abi doğum günün Kutlu OlsuN! Bu pastan; Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Bu da hediyelerin; Bu Gitarın; Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bu playstation 3'ün Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Bi de oyun aldıM Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Doğum Günün Kutlu Olsun Okan Abi! |
||
|
||
|
||
| Ya Okan Abi Benim Doğum Günümü Açmıştı Bende Onunkini Gördüm Şimdi Tam Açacaktım Ki Dünden Açılmış... Abi Doğum Günün Kutlu Olsun İyiki Varsın İyiki Pc-Turk Ailesindesin
|
||
|
||
Çok çok çok çok çok çok çok ........ teşekkür ederim arkadaşlar , Hep beraber nice yıllara. (:
|
||
|
||
çok kötüyüm dimi sizden önce açtım konuyu
|
||
|
||
çok kötüyüm dimi önemli olan ilk açmaksa açayım istiyosanız şimdiden herkesin doğum günü topicini.. sizden önce açtım konuyu ![]()
|
||
|
||
hayır tabiki de.. Ilk açmak önemli değil. Önemli olan daha konu açılmadan hatırlamak... (face de duvarına ilk doğum günü mesajını ben yazdım, saat 00.00 da telefonuna (galiba) ilk mesajı ben attım. Bunlardan hiç bahsetmiyorum bile )
|
||
|
||
| Doğum Günün KutLı oLsun Okan Abi... Nice YıLLara |
||
|
||
Doğum günün kutlu olsun.. Nice pc-turklu senelere.. ![]()
|
||