PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Geyik bölümü

Konu: Kişilik testi:S

Sayfa: [ 1 ]

_DeaDMaN_ 02.09.2009 05:17:10
kişilik testi çok ilginç sizde çözün ve sonuçlarınızı konu altına yapıştırın benim kişiliğimi bildi Kararsız

Kişilik Testi

Test Sonucu:
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

linki koymayı unutmuşum özür Dil çıkaran Dil çıkaran Kahkaha

CalipH 02.09.2009 12:31:48
ben testi göremedim.. Sırıtan

G i z e m l i 02.09.2009 17:50:53
test yok ki ortada Kahkaha:D:D

casualty.girl 03.09.2009 18:50:47
Test Sonucu:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.    bana bu çıktı paylaşım için sağol

G i z e m l i 04.09.2009 11:15:49
Test Sonucu:
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

Beyaz_melek07 04.09.2009 12:11:20

gizemli test sonuclarımız aynı Dil çıkaran

- DeviL WarrioR - 04.09.2009 15:02:18
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler.
Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık
kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

Dil çıkaran

ubertu 04.09.2009 15:06:53
Test Sonucu:

Kahkaha

King_Sak 03.02.2010 18:03:08

hidden soul 04.02.2010 18:13:22
herkeze aynı şey çıkıo Dil çıkaran:P:P

reykoliq 04.02.2010 18:59:42
banada o çıktı:D:D:D

casualty.girl 04.02.2010 19:39:52
bana hepinizden farklı çıktı Kahkaha

jeffkoliqq 07.02.2010 13:55:04
Test Sonucu:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.    bana bu çıktı paylaşım için sağol

Banada bu çıktı

meL0dy 07.02.2010 17:09:53

casualty.girl 07.02.2010 19:03:01
Banada bu çıktı
biz herkesten farklıyız demkki =)

Sayfa: [ 1 ]