|
||
| Siteye Chatbox eklenebilir böylelikle site canlı kalır... Siteye oyunun yanında film bölümü de açılsın... Bir de nickim Mr. Devil olursa minnetarım... |
||
|
||
Siteye Chatbox eklenebilir böylelikle site canlı kalır... cheat box olayını tuttum bende..Siteye oyunun yanında film bölümü de açılsın... Bir de nickim Mr. Devil olursa minnetarım... bide olur mu bilmiyorum ama sitenin kendine ait oyunları olsa ve üyelerin oyunda aldığı skora göre sıralamalrı falan olsa süper olurdu bence.. |
||
|
||
| Siteyi kasar... ama sitenin ayrı biyerine yapılabilir. | ||
|
||
Bir de nickim Mr. Devil olursa minnetarım... |
||
|
||
Alıntı Nick değişimine bir süre ara verdi Rıdvan abi.. tamam bilmiyordum ara verildiğini neyse önerilirimi dikkate aldığınız için teşekkürler... |
||
|
||
Film bölümü zaten var ![]() Skorlu oyunlar olsa çok iyi olur
|
||
|
||
Skorlu oyunlar olsa çok iyi olur [/color] [/b] |
||
|
||
KraL Oyun Gibi
|
||
|
||
KraL Oyun Gibi ben sevmiyorum kral oyunu ya o değilde daha iyi şeyleri örnek alsak
![]() |
||
|
||
| bence en uygun oyun yeti sports olurdu.. sadece skor üzerine kurulmuş bir oyun çünkü.. bir çok sitede de bu oyun kullanılıyor.. hem bir tek oyun değil bir çok çeşitleri var oyun içersinde.. ![]() oyunların bir kısmı bu resimde gözüküyor.. gerçektende çok güzel bir flaş oyundur.. yöneticiler ilgilenirse süper olur.. |
||
|
||
CalipH sanırım aklımı okuyorsun... ![]() Bence de süper olur Yeti Sports... |
||
|
||
| ya da online olarak veya hamachi ile rep ödüllü Counter Strike,Call of Duty veya Crysis turnuvaları yapılabilir... | ||
|
||
Yeti SportLarın Hepsini Oynadım ![]() Yeti SportLar oLursa Harbiden Çok GüzeL oLuR.. |
||
|
||
| süper olur | ||
|
||
| kimse bakmıyomu? | ||